(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Milieu en Industrie

Hybride

Adviseur Milieu en Industrie

Ben jij een toegewijde adviseur die voldoening haalt uit het ondersteunen van bedrijven bij het voldoen aan de wet- en regelgeving én het bereiken van doelstellingen op het gebied van milieu? Kun jij met overtuiging tegengas geven en ben je geen meeloper? Heb je ervaring met omgevingswetgeving en vergunningen? Heb je een technische achtergrond (bijvoorbeeld chemie, werktuigbouwkunde, chemische technologie of milieukunde)? Dan kan de rol van Adviseur Milieu en industrie bij KWA Bedrijfsadviseurs goed bij je passen.

Jouw mindset

Jij hebt het in je om je te ontwikkelen tot specialist in één of meerdere vakgebieden, en daarnaast kun je altijd terugvallen op de expertise van andere specialisten binnen KWA. Dit maakt je een veelzijdige generalist die elke uitdaging aankan.

Je hebt het vermogen om zelfstandig projecten te beheren, van de eerste offerte tot de uiteindelijke facturatie en de nodige nazorg. Dit zorgt ervoor dat je altijd het overzicht behoudt en de klant volledig ontzorgt. Je werkt vanuit een filosofie van gelijkwaardigheid met de klant, waarbij je continu bouwt aan duurzame relaties.

Flexibiliteit is een van je kernkwaliteiten. Je beheert je agenda met gemak, waardoor je snel kunt inspelen op veranderingen en prioriteiten kunt stellen. Dit helpt je niet alleen om professioneel te excelleren, maar geeft ook ruimte voor een goede werk/privébalans. Dit geeft je de vrijheid om op een manier te werken die het beste bij jou past. Met jouw vaardigheden en mindset ben je een onmisbare schakel in ons team en een betrouwbare partner voor onze klanten.

Jouw rol

Als adviseur bij KWA ontzorg je industriële bedrijven en help je hen te voldoen aan wettelijke verplichtingen, vooral op het gebied van vergunningen en gevaarlijke stoffen. Je denkt proactief mee over nieuwe ontwikkelingen en duurzaamheidsinitiatieven, wat leidt tot praktische oplossingen zonder gedoe. Je stimuleert milieubewustzijn en verantwoordelijkheid, stelt kritische vragen over processen en toekomstplannen, en legt verbindingen tussen verschillende kennisgebieden. Je regelt de nodige vergunningen en biedt overzicht, terwijl je complexe knopen ontrafelt.

Indien nodig geef je het bevoegd gezag tegengas op basis van sterke argumenten en zoek je samen met de klant naar oplossingen. Vanuit vertrouwen bouw je sterke, langdurige relaties op als sparringpartner en adviseur. Kortom, je ontzorgt klanten op milieugebied en bent cruciaal in het realiseren van hun plannen en ontwikkelingen.

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, bedrijven in Nederland, staan voor een grote en complexe uitdaging. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. De maatschappij en (geo)politieke eisen vragen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050. KWA helpt bedrijven daarbij.

Bij KWA bieden we een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw expertise en ondernemerschap wordt aangemoedigd en gewaardeerd: voor nu, morgen en overmorgen. Je bent niet alleen eigenaar van je eigen projecten, maar ook mede-eigenaar van onze teamprestaties en je kunt zelfs mede-eigenaar worden van KWA.

Verhalen van onze collega's

Wil je meer weten over het werken bij KWA en over onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier. Je leest er o.a. verhalen van collega’s en je vindt er een kort overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu

Ben jij klaar om als medior of senior adviseur een verschil te maken en een steentje bij te dragen aan een betere wereld? Solliciteer dan nu en stuur je cv en een motivatiebrief naar Geertruida de Weger (HR Business Partner) via sollicitatie@kwa.nl.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joost Swiggers (directe collega) via jsw@kwa.nl of bel naar 033 – 422 1393.

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct