(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur HSE-compliance software

Hybride

Adviseur HSE-compliance software

Ben jij een ervaren professional met een passie voor compliance en het ondersteunen van bedrijven bij het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties? Heb je een achtergrond in milieu, duurzaamheid, kwaliteit of Arbo, en minstens 10 jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Jouw rol

In jouw rol als adviseur compliance software ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij de implementatie en optimalisatie van onze HSE-compliance software, Makeonline. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en zorgt ervoor dat zij het maximale uit de software halen om aan hun duurzaamheidsdoelstellingen te voldoen. Met jouw communicatieve vaardigheden en procesmatige aanpak weet je klanten te enthousiasmeren en te ondersteunen bij het behalen van hun compliance doelen.

Jouw mindset

Als adviseur HSE-compliance software bij KWA ben je gedreven en gepassioneerd om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor bedrijven in Nederland. Je hebt een scherp oog voor detail en een pragmatische benadering om complexe vraagstukken aan te pakken. Jouw secuurheid en gestructureerde werkwijze stellen je in staat om op zowel detailniveau als op strategisch niveau met klanten mee te denken. 

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe uitdaging. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. De maatschappij en (geo)politieke eisen vragen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050. Ook klimaatadaptatie en bodemvitaliteit hebben onze aandacht en het vraagt een meer innovatieve en multidisciplinaire aanpak om onze klanten bij die grote uitdagingen de weg te wijzen en bij de oplossing te brengen.

Bij KWA bieden we een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw expertise en ondernemerschap wordt aangemoedigd en gewaardeerd: vandaag én overmorgen. Je bent niet alleen eigenaar van je eigen projecten, maar ook mede-eigenaar van onze teamprestaties en zelfs mede-eigenaar van ons bedrijf.

Mocht je ambities hebben om in de (nabije) toekomst teamleider te worden, dan is het goed te weten dat KWA met ‘roulerend leiderschap’ werkt.

Solliciteer nu

Ben jij klaar om als medior of senior adviseur compliance software het verschil te maken en bij te dragen aan een betere wereld? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar Geertruida de Weger (HR Business Partner) via sollicitatie@kwa.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Steven van Tilborg (directe collega) via svt@kwa.nl of bel naar 033 422 13 82. Je kunt ook mailen of bellen naar Jildou de Jong (HR Makeonline) voor een persoonlijk gesprek via jjo@kwa.nl of 033 422 13 64.

Wil je meer weten over het werken bij KWA? Kijk dan hier. Je leest er onder andere verhalen van collega’s en je vindt er een kort overzicht van onze arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct