(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Veiligheid en Gezondheid

Hybride

Adviseur Veiligheid en Gezondheid

Ben jij een sociaal ingestelde professional met een passie voor arbeidsomstandigheden en het welzijn van werknemers? Zoek je een uitdagende rol waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt inzetten om bedrijven te helpen en samen te werken aan duurzame oplossingen? Sluit je dan aan bij KWA!

Jouw mindset

Naast expert in je vakgebied ben je mensgericht, flexibel en communicatief vaardig. Daarnaast ben je nieuwsgierig, draag je bij aan de ontwikkeling van de arbeidsomstandigheden bij onze klanten, sta je open voor het delen van ideeën en toon je leiderschap wanneer dat nodig is.

Jouw rol

Als Adviseur Veiligheid en gezondheid ligt de focus op het bieden van duurzame oplossingen en het maken van echte impact. Dat betekent dat je onze klanten niet alleen adviseert, maar ook actief op zoek gaat naar blinde vlekken in arbeidsomstandigheden en organisatiestructuren. Je biedt praktisch advies waar de klant daadwerkelijk mee aan de slag kan, en loopt zij aan zij met hen om samen te werken aan veiligere en gezondere werkomgevingen.
Bij KWA ben jij het aanspreekpunt voor de klant en ben je continu bezig met het ontwikkelen van creatieve tools en oplossingen, bijvoorbeeld binnen ons eigen platform Makeonline. Of je nu een pionier bent die graag nieuwe wegen verkent of iemand die degelijkheid biedt, bij ons draait het om impact maken en dat doen we allemaal op onze eigen manier.

We hechten veel waarde aan klantrelaties en werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij KWA heb je de vrijheid om zelf in de lead te zijn; we werken niet met accountmanagers. Je bent de baas over je eigen agenda en projecten en komt terecht in een team waar de scope breder is dan alleen Arbo en Gezondheid. In het team zoeken we de samenwerking tussen de verschillende vakgebieden (Hogere Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne, Arbeid en Organisatie, KAM-management en Kwaliteit).

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe uitdaging. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. De maatschappij en (geo)politieke eisen vragen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050. Ook klimaatadaptatie en bodemvitaliteit hebben onze aandacht en het vraagt een meer innovatieve en multidisciplinaire aanpak om onze klanten bij die grote uitdagingen de weg te wijzen en bij de oplossing te brengen.

Bij KWA bieden we een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw expertise en ondernemerschap wordt aangemoedigd en wordt gewaardeerd: voor nu, morgen en overmorgen. Je bent niet alleen eigenaar van je eigen projecten, maar ook mede-eigenaar van onze teamprestaties en zelfs mede-eigenaar van ons bedrijf. Mocht je ambities hebben om in de (nabije) toekomst teamleider te worden, dan is het goed te weten dat KWA met ‘roulerend leiderschap’ werkt. Dit houdt in dat iedereen tijdelijk de rol van teamleider of directeur op zich zou kunnen nemen.

Wil je meer weten over het werken bij KWA? Kijk dan hier. Je leest er onder andere verhalen van collega’s en je vindt er een kort overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu

Wil jij als medior of senior adviseur impact maken en bijdragen aan een veiligere en gezondere werkomgeving? Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar Geertruida de Weger (HR Business Partner) via sollicitatie@kwa.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin de Graaf (directe collega) via edg@kwa.nl of bel naar 033 - 422 1316. Je kunt ook mailen of bellen naar Linda Gentner (teamleider) voor een persoonlijk gesprek (lge@kwa.nl of 033 - 422 1372).

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct