(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur QHSE-management

Hybride

Adviseur QHSE-management

Ben jij onze nieuwe Adviseur QHSE-management? 

Jij gaat bedrijven helpen bij hun technische, beleidsmatige en organisatorische vraagstukken. Je komt overal en maakt van alles mee. Iets voor jou? 

De baan

In deze functie ondersteun je op hbo+-niveau zelfstandig en in teamverband klanten bij het opzetten en herstructureren van KAM-managementsystemen. Het verbeteren van hun milieuprestaties staat daarin centraal. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten impact te maken op de verduurzaming van Nederland. En daar handelen we als bureau zelf ook naar. 

Je helpt bedrijven bij het oplossen van hun technische, beleidsmatige en organisatorische vraagstukken. Daarin ben je een brug tussen het strategisch management en de dagelijkse operatie. Je bent zelfstandig betrokken vanaf het eerste contact tot aan de afronding van een project. Waarbij je natuurlijk altijd kunt rekenen op je collega’s. En van elkaar kunt leren.

Jouw team

Het team QHSSE-management levert systeemgerichte oplossingen aan klanten, waarmee zij technische en organisatorische aspecten van hun bedrijfsvoering kunnen beheersen en verbeteren. Samen met je collega’s breng je QHSE-management binnen bedrijven of projectorganisaties op een hoger niveau en zorg je dat zij in compliance kunnen zijn met wet- en regelgeving. Je aandacht ligt daarbij op het ontwikkelen en implementeren van managementsystemen, het auditen en het organiseren van compliance.

Je bent zelf verantwoordelijk voor een duurzame relatie met je klanten en je bent in staat om de rol van bemiddelaar, regisseur, coach, trainer en sparringpartner te vervullen en doet dat als ontwikkelaar, procesbegeleider, interim-medewerker of auditor, afhankelijk van de klantbehoefte. Ook als je dit medior-niveau (nog) niet hebt bereikt, willen wij je vragen te solliciteren: samen met onze zeer ervaren senior-collega’s zorgen wij ervoor dat je opgeleid wordt en je ontwikkelt tot een medior-adviseur.

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe verbouwing. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. Ook de maatschappij en (geo)politiek eisen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050.

Wij, als KWA, zijn intrinsiek gemotiveerd onze klanten bij die grote verbouwing de weg te wijzen en hen bij de oplossing te brengen voor hun probleem. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten, impact te maken op de verduurzaming van Nederland.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland in sectoren, zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug, omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA.

Fun

Bij KWA is er volop ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met beweging, mentaal welzijn, voeding en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Jij deelt zelf je dag in 
 • Je denkt mee met de klant, en meer dan dat
 • Je past je makkelijk aan en ontmoet vaak andere mensen
 • Je kunt goed plannen, werkt zelfstandig, bent geen einzelgänger  en legt makkelijk contact met collega’s en klanten
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een industriële omgeving
 • Met bij voorkeur een afgeronde technische of chemisch-technologische opleiding als milieukunde, chemische technologie, procestechnologie, integrale veiligheidskunde of vergelijkbaar
 • En bent geïnteresseerd is in duurzaamheid en circulaire economie, heel belangrijk voor KWA

Wat bieden wij jou? 

 • Een divers palet aan werkzaamheden, bij bekende grote bedrijven en instellingen en heel wat kleinere
 • Ieder dag is anders
 • Een kleinschalige organisatie waarin je géén nummer bent, iedereen kent elkaar
 • Veel vrijheid om je dag in te vullen
 • Gezelligheid, humor en collegialiteit, we helpen elkaar
 • Thuis of op kantoor werken, in goede balans
 • Je krijgt waardering van de klant
 • Prima salaris met alle toeters en bellen
 • De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden

Vragen?

Vragen over de inhoud van deze vacature? Neem contact op met Linda Gentner, teamleider QHSE-management. 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct