(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

KWA Symposium Koersvast Duurzaam Ondernemen

01-10-2024 - Driebergen

Het bedrijfsleven in Nederland voelt de druk als het gaat om verduurzaming. Of er verduurzaamd moet worden, is geen vraag meer. Hóe er verduurzaamd moet worden, dat is de volgende stap. Juist die stap is het thema van dit KWA symposium. 

Vragen die aan bod komen: Heeft u uw strategie en plan van aanpak klaar om tot uitvoering te komen? Op welke manier komt uw bedrijf effectief tot de uitvoering? Heeft u kansrijke businesscases scherp in het vizier?

We gaan ook in op waar u tegenaan loopt in de uitvoering: vergunningverlening, netcongestie of juist andere knelpunten. Waar zit bij u de balans tussen de dagelijkse business en de complexe (technische) wijzigingen om tot verduurzaming te komen? 

Een dag met interessante sprekers en parallelsessies, en ook elkaar ontmoeten.

Aanmelden en meer informatie op deze pagina. 

Inschrijven

Bekijk ook:
Volgende bijeenkomst
Webinar Omgevingswetcheck

De Omgevingswet voor u. Maar dan wél duidelijk.

Gerelateerde dienst
Duurzaam ondernemen

Praktisch advies, support voor uw strategie, implementatie, projecten en rapportages.