(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Bodem

Hybride

Adviseur Bodem

Adviseur Bodem gezocht 

Jij gaat bedrijven adviseren op bodemgebied. Van a tot z: offerte opstellen, onderzoek voorbereiden, onze veldwerkers begeleiden en een rapportage maken. Iets voor jou? 

De baan

Als adviseur bodem ondersteun je zelfstandig (en in teamverband) bedrijven bij het oplossen van diverse bodemvraagstukken. De meeste bodemonderzoeken vinden plaats op bedrijfsterreinen (van middelgrote bedrijven tot grote complexe Brzo-bedrijven). Je stelt offertes op, bereidt de onderzoeken voor, begeleidt de veldwerkers en rapporteert de analyseresultaten. Bij het aantreffen van een bodemverontreiniging adviseer je de klant over de te nemen maatregelen en bijbehorende saneringskosten. Ook stel je zelfstandig saneringsplannen op, stuur je de milieukundige begeleider aan en stel je na afloop van een sanering het evaluatierapport op.

Daarnaast adviseer je bedrijven met welke voorzieningen en maatregelen zij een bodemverontreiniging kunnen voorkomen. Hiervoor ga je op bezoek bij de klant en krijg je met een locatiebezoek een inkijk op het productieproces van het bedrijf. Wil je graag meer doen dan alleen aan bodemgerelateerde vraagstukken werken? Dan zijn er ook mogelijkheden om je te richten op de brede dienstverlening van KWA.

Jouw team

Je komt terecht in een multidisciplinair team met gedreven junior-, medior- en senior-generalisten met ieder een eigen specialisatie. Als adviseur bodem kom je in Team Milieu. In dit team krijgen we te maken met alle vraagstukken over het milieu of de ‘omgeving’. Denk hierbij aan uitbreidingsplannen, locatie-ontwikkeling, strategische advies bij aan- en verkoop, vergunningsaanvragen, PGS toetsen, ZZS stoffen en omgevingswet.

We ondersteunen bedrijven van de eerste vraag tot en met de afronding en implementatie van de opdracht. Ons motto in een paar woorden: ontzorgen, praktisch maken, helpen, verbinden, humor en plezier.

Er zijn veel ontwikkelmogelijkheden en je eigen werkplezier en je bijdrage aan het team staan steeds centraal. Kortom: een interessante en dynamische omgeving om samen te werken met de klant en collega’s!

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe verbouwing. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. Ook de maatschappij en (geo)politiek eisen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050.

Wij, als KWA, zijn intrinsiek gemotiveerd onze klanten bij die grote verbouwing de weg te wijzen en hen bij de oplossing te brengen voor hun probleem. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten, impact te maken op de verduurzaming van Nederland.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland in sectoren, zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug, omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA. 

Fun

Bij KWA is er volop ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Flexibel en analytisch aangelegd
  • Ervaren als adviseur Bodem en nog belangrijker: je hebt passie voor je vak
  • Heb je nog geen ervaring als adviseur Bodem en ben je wel enthousiast? Laat je niet afschrikken, wij gaan graag in gesprek!
  • Sociaal, je praat net zo makkelijk met de directeur als met de veldwerker én met je collega’s
  • Je ben een onderzoekend mens, je zoekt graag dingen ‘tot de bodem’ uit, en nog verder…

Wat bieden wij jou?

  • Begeleiding door het team Milieu en omgeving
  • Zeer gemotiveerde collega’s waarmee je veel gaat sparren
  • Kans om je te ontwikkelen tot een echte expert op jouw gebied
  • Je ervaart de Nederlandse industrie van binnenuit
  • Vrijheid in je werk, zelf je balans creëren in thuis of op kantoor werken, verlof inplannen, er kan veel bij KWA

Vragen? 

Vragen over het werken als Adviseur Bodem? Neem contact op met Suzanne Por.

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct