Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Suzanne Por

Bodembescherming - Bodemonderzoek.

Profiel
Mijn liefde voor het vak Milieu is begonnen met de welbekende bodemverontreinigingschandalen in de jaren ’80, de Volgermeerpolder en Lekkerkerk. Met meer dan 15 jaar ervaring als bodemadviseur en als opdrachtgever op het gebied van bodem- en ruimtelijke ordeninggerelateerde vraagstukken, weet ik als geen ander in te spelen op uw vraagstellingen. Met 2 jaar woon- en werkervaring in Canada, kan ik me (nog) makkelijk(er) aanpassen aan verschillende ‘(werk)culturen’ en is ‘out of the box’-denken en -werken niet nieuw voor mij. Met een pragmatische benadering help ik onze klant zijn doelstelling te behalen.

Samenwerking, goede communicatie, heldere en duidelijke afspraken en op z’n tijd een informeel babbeltje zijn trefwoorden die mijn manier van adviseren beschrijven.

Specialismen
Specifieke kennis en ervaring heb ik op het gebied van bodemonderzoek en bodemsanering. Doordat ik veel (complexe) integrale (her)ontwikkelingsprojecten heb uitgevoerd, heb ik ook veel kennis van ondergrondse utilities, sloop, flora/fauna, archeologie, niet-gesprongen explosieven en projectmanagement. Tot slot heb ik specifieke kennis van de Amerikaanse en Canadese werkwijze op het gebied van bodemonderzoek en -sanering.

Bekijk ook: