(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

16-03-2020

Gebruikersmiddag Makeonline gebruikers op 18 mei

Voor onze Makeonline gebruikers organiseren wij op maandag 18 mei 2020 de halfjaarlijkse gebruikersmiddag. Tijdens deze bijeenkomst worden de gebruikers bijgepraat over de meest recente, inhoudelijke wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Ook vertelt één van de bedrijven die Makeonline gebruikt, hoe zij ermee werken en wat ze hierbij zoal tegenkomen in hun bedrijfsvoering.

Verder gaan wij in deelsessies in op het praktisch gebruik van Makeonline, inclusief een toelichting op nieuwe features.

Tijdens deze middag geven wij onze Makeonline-gebruikers ook alle gelegenheid om ervaringen te delen over hoe Makeonline nóg optimaler ingezet kan worden in de verschillende organisaties.

De gebruikersmiddag geven wij 2 keer per jaar op ons kantoor in Amersfoort.

Wie, waar en wanneer

Voor wie: Alle Makeonline-gebruikers
Wanneer: Maandag 18 mei 2020
Tijd: 13:00 tot circa 17:00 uur

Bekijk ook:
Webinar Omgevingswetcheck

De Omgevingswet voor u. Maar dan wél duidelijk.

Volgend bericht
Vorig bericht

12-03-2020

KWA en het coronavirus

Ook in Nederland is het coronavirus geconstateerd. KWA spant zich in om verdere verspreiding zoveel ...

Gerelateerde dienst
Makeonline software

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Met Makeonline bieden wij maatwer...