Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Dienst

E-learning en cursussen

Klanten helpen staat bij iedere KWA-adviseur altijd voorop: kennis delen ‘on the job’ en uw mensen opleiden. Zo bouwen wij langdurige klantrelaties op, waar we veel waarde aan hechten. Omdat we dit belangrijk vinden, delen we onze kennis op nog meer manieren.

E-learning

KWA biedt een aantal e-learningproducten aan. Deze online- trainingen kunnen in eigen tijd en tempo worden gevolgd.

Klik op één van onderstaande links voor meer informatie over de training.

 

Benieuwd naar de e-learning trainingen? Stuur een e-mail naar Sylvia Lam of Mariska Guliker om vrijblijvend een demovoucher aan te vragen. Met een demovoucher volgt u kosteloos één e-learningtraining en beslist of het interessant is voor uw bedrijf.

Bijeenkomsten

Voor onze klanten, maar ook voor andere bedrijven, organiseren we met regelmaat gratis informatiebijeenkomsten en betaalde, verdiepende cursussen.

Bekijk hier de agenda

Op aanvraag en/of incompany
Iedere bijeenkomst bieden we ook aan als incompany variant. Handig als meerdere collega’s geïnteresseerd zijn in hetzelfde onderwerp. Doordat onze eigen specialisten de bijeenkomsten verzorgen, zijn alle onderwerpen mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Sylvia Lam of Mariska Guliker.

Netwerkgroepen

Bijblijven op uw vakgebied? Netwerken met collega’s uit verschillende branches? Kennis, inzichten en ervaringen uitwisselen? Neem dan deel in één van de netwerkgroepen die wij faciliteren.

Bekijk ook:
Nieuws