(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Maak kennis met de mensen

Interview

Adviseur Milieu: “Het gaat om langetermijnbehoeftes én het hier en nu”

Op kantoor, bij de klant en thuis, werken voor KWA kan overal ervaart adviseur Milieu en gevaarlijke stoffen Joost Swiggers. “Juist die aandacht voor de werk-privé balans was voor mij een reden om 2 jaar geleden te kiezen voor KWA”, zegt hij. “Ik wilde werken bij een bedrijf dat oog heeft voor zijn medewerkers, waar eigen initiatief gewaardeerd wordt en waar ik in mijn werk de grote lijn kan leggen, de verbinding zoeken. Heb ik allemaal gevonden.”

Joost adviseert en begeleidt bedrijven rondom milieuthema’s en gevaarlijke stoffen: “Ik denk vooral mee over langetermijnbehoeftes maar ook met de prangende problemen in het hier en nu. Daarnaast werk  ik aan bijvoorbeeld revisievergunningen, uitvoeren van PGS-15 en BBT-toetsen en  verplichtingen die investeringen met zich meebrengen. Het gaat toch om de langetermijnrelatie met zo’n bedrijf.”

Hij bezoekt regelmatig klanten van KWA: “Dan maak ik een rondje over de werkvloer, waarbij mensen me aanspreken. En ik praat met projectleiders, locatiemanagers, hse-managers. Dan hoor en zie ik dingen, stel vragen over processen en werkzaamheden. Zo krijgen wij samen een goed beeld van de situatie en de mogelijkheden die er zijn.”

"Thuis de meters maken, op kantoor elkaar ontmoeten"

Thuis is de plek waar Joost ‘meters maakt’: “Met het uitwerken van mijn klantbezoeken vooral. Mijn dagen op kantoor gebruik ik voor overleggen, ontmoeten van collega’s, bespreken van mijn projecten, samen sparren. Ideaal dat je bij KWA zo je werktijd kunt invullen. Wat ik zocht in een baan, heb ik hier gevonden.” Hij heeft een duidelijk beeld van een nieuwe collega: "Iemand die behulpzaam is, een luisterend oor heeft, ook kansen ziet voor een organisatie, zelf dingen actief oppakt en zelf regelt. De grote lijn ziet, de groeimogelijkheden van een bedrijf”, besluit hij.

Onze nieuwe adviseur Milieu:

  • Is zelfstandig en neem initiatief
  • Is een samenwerker: met de klant en met de collega’s
  • Meer een generalist dan een specialist
  • Sociaal, heeft een luisterend oorHeeft de juiste achtergrond en opleiding (exact invullen EFB)

Wat bieden wij jou?

  • Een plezierige werkplek met een goede werk-privé-balans
  • Eigenaarschap, van je werk en letterlijk van KWA
  • Flexibiliteit in de invulling van je werk
  • Leuke collega’s waarvan je kunt leren en die leren van jou

Hier vind je de vacature.