(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Hannah Meijer

Ondernemende jurist en adviseur milieu

Profiel

Samen met mijn enthousiaste collega’s de industrie ontzorgen bij het voldoen aan (complexe) wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden en milieu en daarbij net een stapje verdergaan. Dat is waar ik het voor doe. Niet voor niks werk ik al sinds 2012 met veel plezier bij KWA!

Ik bouw graag samen met mijn collega’s en klanten aan continue verbetering. Zo denk ik graag mee welke acties nodig zijn om een ontwikkeling (bijvoorbeeld een nieuwe productielijn) binnen het bedrijf mogelijk te maken.

Vanuit mijn juridische achtergrond begeleid ik bedrijven bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Denk hierbij aan het inventariseren van welke wet- en regelgeving voor een bedrijf relevant is, het uitzoeken of sprake is van een vergunningplicht (hoe zit dat onder de nieuwe Omgevingswet?) en het daadwerkelijk schrijven van de aanvraag voor deze vergunning.

'We kunnen de wet- en regelgeving voor onze klanten niet leuker maken,  maar wél makkelijker te begrijpen'

Specialismen

Ik vind productieprocessen van bedrijven, en dan met name de voedingsmiddelenindustrie, erg interessant. Als jurist moet je mij niet vragen de technische installatie uit te tekenen, gelukkig heb ik daar andere gepassioneerde collega’s voor.

Met mijn innerlijke gedrevenheid om te werken aan continue verbetering kom ik helemaal tot mijn recht in het team van Makeonline. Makeonline is een binnen KWA ontworpen online platform  waarbij we bedrijven helpen aantoonbaar te voldoen aan wet- en regelgeving. We kunnen de wet- en regelgeving voor onze klanten niet leuker maken,  maar wél makkelijker te begrijpen en precies daar zijn wij als KWA’er op ons best.

Ik stel mezelf graag aan je voor in deze video.

Bekijk ook:
KWA ondersteunt Royal VIVBuisman

KWA ondersteunt Royal VIVBuisman, ‘al ruim 150 jaar succesvol’

Vergunningen en strategie

Naast de wet- en regelgeving dienen bedrijven te voldoen aan voorschriften zoals vastgelegd in de milieuvergunning(en). ...

Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...