(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Hannah Meijer

Coördinator content Makeonline

Profiel

Samen met mijn enthousiaste collega’s de industrie ontzorgen bij het voldoen aan (complexe) wet- en regelgeving op het gebied van arbo, milieu en duurzaamheid en daarbij net een stapje verdergaan. Dat is waar ik het voor doe. Niet voor niks werk ik al sinds 2012 met veel plezier bij KWA!

KWA maakt 2050 mogelijk
Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe verbouwing. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. Ook de maatschappij en (geo)politiek eisen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050.

Wij, als KWA, zijn intrinsiek gemotiveerd onze klanten bij die grote verbouwing de weg te wijzen en hen bij de oplossing te brengen voor hun probleem. Onze visie is, om met de verduurzaming van de bedrijfsprocessen van onze klanten, impact te maken op de verduurzaming van Nederland.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland in sectoren, zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug, omdat ze graag met ons samenwerken.

''We kunnen de wet- en regelgeving voor onze klanten niet leuker maken, maar wél makkelijker te begrijpen''

Met mijn innerlijke gedrevenheid om te werken aan continue verbetering kom ik helemaal tot mijn recht in het team van Makeonline.

Makeonline is een binnen KWA ontworpen online platform  waarbij we bedrijven helpen aantoonbaar te voldoen aan wet- en regelgeving. We kunnen de wet- en regelgeving voor onze klanten niet leuker maken, maar wél makkelijker te begrijpen en precies daar zijn wij als KWA’er op ons best.

Ik stel mezelf graag aan je voor in deze video.

Bekijk ook:
KWA ondersteunt Royal VIVBuisman

KWA ondersteunt Royal VIVBuisman, ‘al ruim 150 jaar succesvol’

Makeonline software

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Met Makeonline bieden wij maatwer...

Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...