window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Marlene Huijer

Duurzaamheid

Profiel

Hoe geven wij als bedrijf invulling aan het begrip duurzaamheid? Een onontkoombare vraag de komende jaren voor organisaties in alle soorten en maten én een vraag die alsmaar belangrijker wordt. 

Vanuit allerlei hoeken uit de samenleving komt er meer druk op bedrijven om deze vraag concreet te gaan beantwoorden. Vanuit wetgeving, managementsystemen maar ook van enthousiaste medewerkers die een duurzamere versie van het bedrijf voor ogen hebben.

De tijd van filosoferen over duurzaamheid bij de koffieautomaat is voorbij. Praktische oplossingen zijn urgent geworden.

Graag help ik bedrijven bij het oplossen van deze vraag. Hoe? Dat kan op verschillende manieren. Mijn inhoudelijke kennis van duurzaamheid, transities en managementsystemen gebruik ik om klanten verder te helpen naar een duurzamere toekomst. Soms met kleine stappen, en soms kan er bij beter inzicht ineens een sprong gemaakt worden.

Resultaatgerichtheid en praktisch advies hebben daarbij mijn prioriteit.

Interview in tijdschrift Milieu november 2019

Marlene werd in 2019 door het tijdschrift Milieu geïnterviewd over haar duurzaamheidsambities en -plannen. In de rubriek ‘Jong Talent’ kwam zij aan het woord. Hier vindt u het artikel. 

''Praktische oplossingen zijn urgent geworden''

Specialismen

  • Duurzaamheid
  • Kwaliteitsmanagement
  • Procesmanagement
  • Organisatieverandering
  • Managementsystemen 
Bekijk ook:

17-08-2021

Eerst energieaudit, later besparen

Heeft u uw EED-energieaudit achter de rug? En wat nu? KWA helpt u verder. 

Circulaire economie en verduurzaming

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn brede begrippen waaraan elke onderneming een eigen inv...