(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

31-01-2021

Nieuw bij KWA: online leren over legionellabesmettingen

Ook op het werk kunnen uw medewerkers een legionellabesmetting oplopen. KWA heeft samen met haar partner Précon een online training ontwikkeld waarin deelnemers leren hoe een legionellabesmetting ontstaat, wat er gebeurt als je ziek wordt en hoe je legionellabesmetting kunt voorkomen.

Het coronavirus beheerst nu het nieuws, maar een legionellabesmetting kan ook gevaarlijk zijn. Ook binnen bedrijven kan een besmetting voorkomen, als bijvoorbeeld in een productieomgeving medewerkers werkzaamheden uitvoeren met een brandslanghaspel of een hogedrukunit. Als deze niet zo vaak worden gebruikt, is er een reële kans op legionellabesmetting.

De online training is niet alleen bedoeld voor iedereen die werkzaam is in een productieomgeving, maar ook voor bedrijfsleiders, milieucoördinatoren en bedrijfseigenaren. Deze laatstgenoemden krijgen in de module extra informatie over onder andere de wet- en regelgeving rondom legionella en de zorgplicht. Zo weet u waar uw organisatie aan moet voldoen om een legionellabesmetting te kunnen voorkomen.

Hier vindt u alle informatie over de training.

Bekijk ook:
Legionella in de leidingen? Check bij Renewi

KWA helpt het risico op legionella in te schatten. 

Geschreven door
Jildou de Jong
Veiligheid en arbeidsomstandigheden

Tel.: 0334221364

E-mail: jjo@kwa.nl

Volgend bericht
Gerelateerde dienst
E-learning Legionella

In deze online training leren deelnemers hoe een legionellabesmetting ontstaat en waar ze op moeten letten zoals welke s...