(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Explosieveiligheid

Hybride

Adviseur Explosieveiligheid

Ben jij onze nieuwe adviseur Explosieveiligheid? 

Maak jij risico’s inzichtelijk en bedenk je praktische oplossingen voor bedrijven? Help jij bedrijven in compliance te komen met de regelgeving op het gebied van explosieveiligheid? Houd je van afwisselende opdrachten zowel bij de klant op locatie als bij ons op kantoor?

Dan is de functie adviseur Explosieveiligheid wat voor jou!

De baan

Onze klanten kloppen wekelijks met vragen over explosieveiligheid bij ons aan: Kun je ons helpen met het opstellen van een explosieveiligheidsdocument? Ik heb een training nodig, kunnen jullie mij helpen? Hoe zorgen wij er voor dat onze installatie explosieveilig is? of Kunnen jullie ons helpen bij het inspecteren van onze explosieveilige apparatuur?

Jij krijgt energie van die vragen, wil erin duiken en graag je klant verder helpen.

Als adviseur explosieveiligheid kom je ons team van Arbo en veiligheidsadviseurs versterken en help je het team met allerlei vraagstukken rondom explosieveiligheid. Denk hierbij aan:

 • Het opstellen van een explosieveiligheidsdocument
 • Het geven van trainingen en presentaties over explosieveiligheid
 • Het opstellen van procedures en werkvoorschriften
 • Het uitvoeren van audits en inspecties

Het team waarbinnen je komt te werken bestaat uit verschillende adviseurs met allemaal hun eigen specialismen rondom Arbo en veiligheid. Door veel samen te werken leer je van hen de kneepjes van het vak. En reken maar dat jij de komende jaren enorm veel leert, enorm veel ziet bij klanten, leert adviseren en een cv opbouwt waar je ‘u’ tegen zegt. Daarnaast investeren we in de benodigde opleiding en training.

Jij hebt een hbo werk- en denkniveau, je hebt affiniteit met techniek, bent communicatief vaardig en je kunt zowel zelfstandig als samen met andere professionals werken.

Je onderhoudt je eigen klantcontacten binnen een gevarieerd palet aan toonaangevende bedrijven en instellingen.

Bij KWA zijn we sterk gericht op leren en ontwikkeling: door onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden kom je dus niet stil te staan en zetten we met jou in op jouw groei en daarmee de groei van KWA!

Onze klanten

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland, in sectoren zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug omdat ze graag met ons samenwerken. Hier lees je meer over KWA.

Ieder van ons is vrij om zelfstandig of samen te werken en we gunnen elkaar de vrijheid ons vak met passie uit te oefenen. Ieder is zelf verantwoordelijk voor het eigen succes én het gezamenlijke resultaat. We ondersteunen elkaar oprecht daarbij. We bieden ruimte voor het nemen van initiatief en het tonen van lef. We stimuleren, waarderen en helpen elkaar. Leiderschap komt uit elke medewerker en samen maken we dat mogelijk. We geloven in een levenslange ontwikkeling van ons vakmanschap en in onze groei als mens.

Het team

Je komt terecht in Team Arbo en Veiligheid: een groeiend team vol talenten. Hierdoor heb je alle gelegenheid om van elkaar te leren. Samen met je collega’s breng je arbo en veiligheid binnen bedrijven en projectorganisaties op een hoger niveau. Daarbij ben je betrokken bij het hele traject, van offerte tot volledige implementatie bij de klant.

Fun

Bij KWA is er ook ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun jij je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Ben jij onze nieuwe collega? 

 • Hbo-werkniveau, en affiniteit met techniek
 • Communicatief vaardig, met klanten en met collega's 
 • Je werkt graag zelfstandig maar ook samen met collega's
 • Jij wil je verder ontwikkelen en veel leren
 • Je gaat regelmatig op pad langs onze klanten. Je werkt daarnaast op kantoor in Amersfoort of thuis 

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende en dynamische functie, met alle ruimte voor samenwerken en blijven leren
 • Een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Je werkt voor aansprekende klanten, en met korte lijnen en in een platte organisatie
 • Opleidingen, ontwikkelingsmogelijkheden en een persoonlijke mentor
 • Thuiswerken, flexibele tijden, parttime werken, zelf je vakantiedagen plannen, kan allemaal bij ons
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, jouw goede ideeën helpen ons verder
 • De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van KWA, waar jij, samen met collega's, ook het beleid en de richting van KWA bepaalt
 • Uiteraard een (reis)kostenvergoeding, pensioenregeling en goede arbeidsvoorwaarden

Vragen? 

Vragen over de inhoud van deze vacature? Neem contact op met Jildou de Jong (teamleider Team Arbo en Veiligheid). 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct