DienstenBijeenkomsten

Kennis overdragen

Naast het uitvoeren van reguliere advieswerkzaamheden, delen wij graag onze kennis van en ervaring met allerlei verschillende onderwerpen. In de vorm van praktische informatiebijeenkomsten dan wel cursussen dragen wij die kennis over aan de deelnemers. Die dat vervolgens in hun eigen omgeving kunnen omzetten naar acties.

De bijeenkomsten vinden zowel bij ons op kantoor plaats (Amersfoort) als in Rotterdam. Beide locaties zijn zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

2017 - datum + locatie Soort bijeenkomst
November  
2 november - Amersfoort Cursus Energiecoördinator in productiebedrijven
7 november - Rotterdam / 9 november - Amersfoort Informatiemiddag Compliance en Makeonline
14+28 november - Utrecht 2-daagse cursus ISO 45001: Arbomanagement in de praktijk i.s.m. de NEN
16+23 november - Amersfoort Cursus Milieucoördinator (voor de milieucoördinator met 1 à 2 jaar ervaring) - 2.0 SKO-punten
21 november - Amersfoort / 28 november - Rotterdam Informatiemiddag Corrosie in installaties
30 november - Amersfoort Cursus Bodem voor opdrachtgevers

 

Het is ook mogelijk deze bijeenkomsten op aanvraag en/of incompany te laten uitvoeren. Onze eigen specialisten verzorgen de bijeenkomsten, dus alle onderwerpen zijn mogelijk.

Aan een aantal cursussen is door Hobéon een waardering met SKO-punten toegekend. Indien van toepassing vindt u het te behalen puntenaantal terug achter de betreffende bijeenkomst.

Voor informatie of aanmelding stuurt u een e-mail naar bedrijfscursus@kwa.nl of belt u met Sylvia Lam 033 - 422 13 71 of Mariska Guliker 033 - 422 13 30.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze expert(s) Robin Sinke

Syndicate content