(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Arbeidsomstandigheden en veiligheid

Maak jij risico’s inzichtelijk en bedenk je praktische oplossingen voor bedrijven?

Werk-/denkniveau: medior
Uren per week: minimaal 32 uur
Werkgebied: heel Nederland; op locatie bij de klant en het KWA-kantoor te Amersfoort.

Wij zijn KWA Bedrijfsadviseurs: 70 enthousiaste medewerkers met passie voor ons vak en met oog voor onze klanten én voor elkaar. Samen bedenken we minder voor de hand liggende oplossingen voor de klant en brengen we helderheid in het woud van regelgeving op het vlak van milieu, veiligheid en energie. We koesteren onze bedrijfscultuur. Bij ons krijg je de ruimte om met je deskundigheid te ondernemen. Wij zijn op zoek naar collega’s die deze ruimte willen pakken.

Wil jij bij ons horen? Dan zoeken we jou!

De baan en jouw ontwikkeling

Onze klanten kloppen wekelijks met dit soort vragen bij ons aan: 'Welke risico’s lopen onze medewerkers?', 'Hoe zorgen wij ervoor dat onze installatie explosieveilig is?' of 'Hoe mogen de medewerkers werken met bepaalde gevaarlijke stoffen?' en 'Kunnen jullie mij helpen met het opstellen van een bedrijfsnoodplan?'

Jij krijgt hier energie van, wil erin duiken en graag je klant verder helpen. Als medior adviseur kom je ons team van adviseurs versterken en help je het team met allerlei veiligheidskundige vraagstukken, zoals het inzichtelijk maken van de risico’s die medewerkers tijdens hun werk lopen, het controleren of een installatie voldoet aan de ATEX-richtlijn of checken of medewerkers niet worden blootgesteld aan schadelijke hoeveelheden gevaarlijke stoffen. Het team bestaat uit verschillende junior, medior en senior adviseurs. Reken er maar op dat jij de komende jaren enorm veel leert, enorm veel ziet bij klanten en een cv opbouwt waar je u tegen zegt.

Jouw groei 

Jij hebt hbo(+) werk- en denkniveau en werkt zelfstandig en samen met andere professionals. Je onderhoudt je eigen klantcontacten binnen een gevarieerd palet aan toonaangevende bedrijven en instellingen. Samen met onze ervaren specialisten op het gebied van geluid en onze meettechnicus voer je jouw projecten uit. Door veel samen te werken leer je van hen de kneepjes van het vak. Bij KWA zijn we sterk gericht op leren en ontwikkeling: door onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden kom je dus niet stil te staan en zetten we met jou in op jouw groei en daarmee de groei van KWA! Je hebt de mogelijkheid om deels thuis te werken, er zijn flexibele werktijden en je kan je vakantiedagen zelf inplannen en zolang je dit afstemt met je collega’s is het jouw keuze. Wil je mede-eigenaar worden van KWA dan kun je certificaten kopen en de koers van KWA bepalen. Samen zijn we eigenaar van KWA.

Het team

Je komt terecht in Team Arbo en Veiligheid: een multidisciplinair, groeiend team. Hierdoor heb je alle gelegenheid om van elkaar te leren. Samen met je collega’s breng je arbo en veiligheid binnen bedrijven en projectorganisaties op een hoger niveau. Daarbij ben je betrokken bij het hele traject, van offerte tot volledige implementatie bij de klant.

Fun

Bij KWA is er ook ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Vragen en solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met uitgebreide motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl.

Vragen over de inhoud van deze vacature? Neem contact op met Jildou de Jong (teamleider Team Arbo en Veiligheid). Jildou is bereikbaar via e-mail (jjo@kwa.nl) of telefonisch (033 - 422 1364).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.