(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur KAM-management

Heb je een leuke baan, maar ontbreekt de uitdaging? Zoek je een bijzonder bedrijf waar jij het verschil kunt maken? En wil je werken voor bekende en minder bekende bedrijven? Wegens succes zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. Wij hebben jou nodig!

Werk-/denkniveau: medior
Uren per week: minimaal 32 uur per week
Werkgebied: Nederland (op locatie bij de klant) en KWA kantoor in Amersfoort of thuis

“Echt geen dag hetzelfde als je KAM-adviseur bent”

In gesprek met een vuilnisophaler om half 7 ’s ochtends? Kan je zomaar gebeuren als je werkt bij KWA. Walter IJbema is KAM-adviseur en deed recent een audit op het afvalstoffenmanagement bij een universiteit. Hoe verliep dat?

“Om half 7 stond ik paraat en meldde ik mij bij mijn begeleider op de universiteit. Normaal gesproken begin ik niet zo vroeg hoor, maar deze keer bezocht ik een aantal afvalinzamelpunten op de universiteit en afvalinzamelaars beginnen nu eenmaal vroeg. Razend interessant! Ik heb die dag veel gezien en mensen geïnterviewd voor deze afvalaudit. Ik kijk dan of er wordt gewerkt volgens de procedures van de universiteit. Daarnaast toets ik ook op Arbo- en milieuregelgeving. Hoe wordt het afval ingezameld en waar worden de gevaarlijke afvalstoffen opgeslagen, voordat ze opgehaald worden? Zijn alle benodigde documenten en registraties in orde? Uiteindelijk heb ik mijn bevindingen uitgewerkt tot een rapport inclusief verbeterpunten”, vertelt Walter.

Walter gaat weliswaar vaak alleen op pad, maar heeft veel contact met collega’s: “In dit geval had ik een situatie kunnen tegenkomen met bijvoorbeeld explosiegevaar. Dan is het fijn een collega te hebben die daar alles vanaf weet. Dat is het mooie van KWA, experts op allerlei gebied. Bij twijfel kun je altijd terugvallen op hun kennis. Je hoeft dus niet alles te weten, wil ik maar zeggen. Tot slot, wat ik zo fijn vind aan mijn baan zijn de blije klanten. Het is gewoon superleuk om advies te geven en mee te denken met de klant over hoe het nog beter kan. Dus omringd door blije mensen, dat wil toch iedereen?”

Wie zoeken wij?

 • KAM-adviseur die zelf zijn of haar dag wil indelen
 • En die meedenkt met de klant en soms meer dan dat
 • Die iedere dag andere mensen wil ontmoeten en zich makkelijk aanpast
 • Die goed kan plannen
 • Zelfstandig kan werken, geen einzelgänger is, en makkelijk contact legt met collega’s en klanten
 • Die ruime ervaring heeft (minstens 5 jaar) in een industriële omgeving
 • Bij voorkeur een afgeronde technische of chemisch-technologische opleiding als milieukunde, chemische technologie, procestechnologie, integrale veiligheidskunde of vergelijkbaar
 • En geïnteresseerd is in duurzaamheid en circulaire economie, heel belangrijk voor KWA

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een divers palet aan werkzaamheden, bij bekende grote bedrijven en instellingen en heel wat kleinere
 • Ieder dag is anders
 • Een kleinschalige organisatie waarin je géén nummer bent, iedereen kent elkaar
 • Veel vrijheid om je dag in te vullen
 • Gezelligheid, humor en collegialiteit, we helpen elkaar
 • Thuis of op kantoor werken, in goede balans
 • Je krijgt waardering van de klant
 • Prima salaris met alle toeters en bellen
 • De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden

Over KWA Bedrijfsadviseurs

Wij zijn KWA, een mooi bedrijf van 70 enthousiaste professionals die elke dag bezig zijn met het oplossen van vragen van onze klanten. Sterker nog: wij brengen de klant bij de oplossing. KWA brengt helderheid in het woud van regelgeving op het vlak van milieu, veiligheid en energie.

KWA geeft advies en ondersteunt op veel aspecten binnen bedrijven (energie, water, arbo, milieu, veiligheid, kwaliteitsvraagstukken etc.). Wij ontzorgen onze klanten met onze expertise: in compliance komen en blijven, realiseren van (technische) projecten, CO2-reductiestrategie en -implementatie en het veiliger maken van de werkomgeving.

Onze klanten zijn bedrijven die net als wij willen ondernemen en daarin succesvol (en gelukkig) willen zijn. De technische vraagstukken van onze klanten die daarbij ontstaan, voorzien wij van oplossingen. Daarbij helpen we ook bij het meedenken over toekomstige aanpassingen en investeringen in hun processen. Zo kunnen onze klanten continu verbeteren en zo gunstig en duurzaam mogelijk ontwikkelen. Op die manier ontstaan langdurige relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland, in sectoren zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord.

Ieder van ons is vrij om zelfstandig of samen te werken en we gunnen elkaar de vrijheid ons vak met passie uit te oefenen. Ieder is zelf verantwoordelijk voor het eigen succes én het gezamenlijke resultaat. We ondersteunen elkaar oprecht daarbij. We bieden ruimte voor het nemen van initiatief en het tonen van lef. We stimuleren, waarderen en helpen elkaar. Leiderschap komt uit elke medewerker en samen maken we dat mogelijk.

We geloven in een levenslange ontwikkeling van ons vakmanschap en in onze groei als mens.

Vragen en solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met uitgebreide motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl.

Bij vragen over de inhoud van deze vacature neem je contact op met Linda Gentner (teamleider KAM-management). Linda is bereikbaar via e-mail (lge@kwa.nl) of telefonisch (033 422 13 72).

Geen acquisitie!