(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Milieu

Hybride

Adviseur Milieu

Adviseur Milieu en gevaarlijke stoffen

Van a tot z bedrijven ondersteunen bij alle vraagstukken over het milieu of de omgeving. Spreekt jou dat aan? 

De baan

Als adviseur Milieu ondersteun je zelfstandig (en in teamverband) bedrijven bij het aanpakken van milieuvraagstukken en milieugerelateerde problemen. Wet- en regelgeving interpreteren en vertalen naar de milieueisen voor een specifieke klant is voor jou geen probleem. Je helpt bedrijven met het uitvoeren van hun activiteiten binnen de wettelijke kaders, met oog voor milieu én omgeving.

Jouw team

Je komt terecht in een multidisciplinair team met gedreven junior, medior en senior generalisten met ieder een eigen specialisatie. 
Binnen Team Milieu krijgen we te maken met alle vraagstukken over het milieu of de ‘omgeving’. Denk hierbij aan vergunningsaanvragen, PGS-toetsen, ZZS-stoffen, omgevingswet, bouw en bodem. We ondersteunen bedrijven van de eerste vraag tot en met de afronding en implementatie van de opdracht. Vaak via projecten, maar ook gedetacheerd bij klanten. 

Ons motto in een paar woorden: ontzorgen, praktisch maken, helpen, verbinden, humor en plezier. Er zijn veel ontwikkelmogelijkheden en je eigen werkplezier en je bijdrage aan het team staan steeds centraal. 
Je komt in een interessante en dynamische omgeving waar je samenwerkt met de klant en collega’s. 

Onze klanten

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland, in sectoren zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA. 

Ieder van ons is vrij om zelfstandig of samen te werken en we gunnen elkaar de vrijheid ons vak met passie uit te oefenen. Ieder is zelf verantwoordelijk voor het eigen succes én het gezamenlijke resultaat. We ondersteunen elkaar oprecht daarbij. We bieden ruimte voor het nemen van initiatief en het tonen van lef. We stimuleren, waarderen en helpen elkaar. Leiderschap komt uit elke medewerker en samen maken we dat mogelijk. We geloven in een levenslange ontwikkeling van ons vakmanschap en in onze groei als mens.

Fun

Bij KWA is er volop ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • je bouwt samen met de andere Milieu- en KAM-adviseurs ons dienstenpakket uit bij een gevarieerd palet aan industriële bedrijven
 • je hebt direct contact met klanten en zorgt voor een duurzame relatie met je klanten
 • je bent betrokken bij de totaaldoelstellingen en het beleid van ons bedrijf
 • je hebt een opleiding op hbo-/wo-niveau: bij voorkeur een technische opleiding en georiënteerd op milieu
 • je hebt minimaal 5 jaar relevante allround milieu-ervaring in het bedrijfsleven of een commerciële adviesfunctie
 • je hebt ervaring met omgevingsvergunningen, (Brzo-) wet- en regelgeving en diverse specialistische milieuvraagstukken
 • je bezoekt klanten op locatie en dus is het handig als je een rijbewijs hebt

Wat bieden wij jou? 

 • een dynamische functie, met alle ruimte voor samenwerken en blijven leren
 • een grote mate van verantwoordelijkheid voor aansprekende klanten
 • zelfstandig werken met ruimte voor je eigen werk(dag)indeling
 • opleidingen, ontwikkelingsmogelijkheden en een persoonlijke mentor
 • thuiswerken, flexibele tijden, parttime werken, zelf je vakantiedagen plannen. Zolang je het afstemt met collega’s is het jouw keuze
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, want jouw goede ideeën helpen ons verder
 • de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van KWA, waarbij je mede het beleid en de richting van KWA bepaalt
 • een goede werksfeer in een collegiaal bedrijf. Wij besteden veel aandacht aan bedrijfs- en teamactiviteiten
 • (reis)kostenvergoeding, pensioenregeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • korte lijnen en een platte organisatie

Vragen? 

Vragen over de inhoud van deze vacature? Neem contact op met Jette Muijsson van Team Milieu en veiligheid.

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct