(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Akoestisch Adviseur

Hybride

Akoestisch Adviseur

Ben jij onze nieuwe Akoestisch Adviseur? 

Het dak op, veel zien en meemaken, samen met collega's bedrijven helpen, trekt jou dat aan? Kijk dan naar deze vacature. 

De baan

Als Akoestisch Adviseur zorg je ervoor dat bedrijven binnen de wettelijke kaders hun activiteiten kunnen uitoefenen. Daarom werk je mee aan akoestische onderzoeken als onderdeel van realisatieprojecten en input voor milieuvergunningen.

Een mooi voorbeeld daarvan is een glasfabriek waarvoor wij werken. Zij willen weten wat de geluidsuitstoot van hun productieprocessen is om een nieuwe milieuvergunning aan te vragen. Als adviseur voer je akoestisch onderzoek uit om de geluidsbronnen in kaart te brengen.

Met dit onderzoek geef je een beschrijving van de milieu-impact op het gebied van geluid en onderzoekt voor het bedrijf de meest gunstige oplossingen om aan de wetgeving te voldoen. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat het personeel niet wordt blootgesteld aan een te hoog geluidsniveau. Daarom onderzoek je de effecten van het geluid op de werkplek. Samen met de klant bepaal je of er mogelijkheden zijn om het geluidsniveau te verminderen. Hierbij werk je met diverse modules uit het rekenpakket Geomilieu. Ook bezoek je onze klanten en voer je onderzoek uit en dat betekent regelmatig het dak op van een bedrijf. 

Ons team

Het team waarin je komt te werken is een gemêleerd gezelschap van jonge professionals en ervaren specialisten op het gebied van akoestiek, (bodem)energie, corrosie en (afval)water. Het team richt zich met name op de technische installaties en processen bij industriële bedrijven.

Onze klanten

KWA werkt voor de middelgrote en grote bedrijven in Nederland, in sectoren zoals staal, (petro)chemie, levensmiddelen, farma, (tank)opslag, afval, verpakkingen, etc. Met bekende namen, maar mogelijk ook bedrijven waar je nog niet eerder van hebt gehoord. Meer dan 95% van onze opdrachtgevers komt bij ons terug omdat ze graag met ons samenwerken. Hier meer over KWA. 

Ieder van ons is vrij om zelfstandig of samen te werken en we gunnen elkaar de vrijheid ons vak met passie uit te oefenen. Ieder is zelf verantwoordelijk voor het eigen succes én het gezamenlijke resultaat. We ondersteunen elkaar oprecht daarbij. We bieden ruimte voor het nemen van initiatief en het tonen van lef. We stimuleren, waarderen en helpen elkaar. Leiderschap komt uit elke medewerker en samen maken we dat mogelijk. We geloven in een levenslange ontwikkeling van ons vakmanschap en in onze groei als mens.

Fun

Bij KWA is er volop ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo kun je aansluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Ben jij die nieuwe collega?

 • Dan ben je graag buiten
 • En vindt regelmatig achter de laptop zitten ook helemaal ok
 • Je hebt geen hoogtevrees
 • Je bent communicatief vaardig, legt snel contact met anderen, met klanten, met collega’s
 • Een zelfstandig persoon, die zelf beslissingen neemt maar ook feedback vraagt aan collega’s en klanten
 • Voel je aan dat je nog niet zo zelfstandig bent? Neem toch contact op, je krijgt volop begeleiding

Wat bieden wij jou?

 • een afwisselende en dynamische functie, met alle ruimte voor samenwerken en blijven leren
 • een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • je werkt voor aansprekende klanten, en met korte lijnen en in een platte organisatie
 • opleidingen, ontwikkelingsmogelijkheden en een persoonlijke mentor
 • thuiswerken, flexibele tijden, parttime werken, zelf je vakantiedagen plannen, kan allemaal bij ons
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, jouw goede ideeën helpen ons verder
 • de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van KWA, waarbij ook jij, samen met je collega's, het beleid en de richting van KWA bepaalt
 • uiteraard een (reis)kostenvergoeding, pensioenregeling en goede arbeidsvoorwaarden

Vragen? 

Vragen over de inhoud van deze vacature? Neem contact op met Klaas de Jong, teamleider van Energie en Procestechniek.  

Hier vertellen adviseurs Rob en Monique meer over het werk, ook lees je hoe een typische werkdag verloopt. 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct