(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Adviseur Bodem en Industrie

Hybride

Adviseur Bodem en Industrie

Sociaal ingestelde professional 

Ben jij een sociaal ingestelde professional met een passie voor bodem en het verfraaien van de wereld om ons heen? Heb je ervaring met bodemverontreinigingen op industrieterreinen? Zoek je een uitdagende rol waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt inzetten om klanten te helpen en samen te werken aan duurzame oplossingen?

Wegens pensionering van 2 collega’s zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die zich bij ons willen aansluiten. Herken jij je in onderstaande? Sluit je dan aan bij KWA!

Jouw mindset

Naast expert in je vakgebied ben je mensgericht, flexibel, communicatief vaardig en in staat om met verschillende belanghebbenden om te gaan. Daarnaast ben je nieuwsgierig en sta je open voor het delen van ideeën en het tonen van leiderschap wanneer dat nodig is.

Bij KWA werken we zonder een strikte hiërarchie, dus je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien op jouw eigen manier.

Jouw rol

Als adviseur Bodem en Industrie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten met vraagstukken over bodembescherming, bodemonderzoek en bodemsanering. Je werkt nauw samen met collega's en klanten om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij hun behoeften en doelen. Van offerte tot afronding van het project: je bent regisseur van het hele proces.

KWA maakt 2050 mogelijk!

Onze klanten, het bedrijfsleven in Nederland, staan voor een grote en complexe uitdaging. Zij moeten verduurzamen om in de toekomst op een verantwoorde wijze bestaansrecht te hebben. De maatschappij en (geo)politieke eisen vragen een verduurzamingstransitie: volledig circulair, klimaatneutraal en gifvrij, uiterlijk in 2050. Ook klimaatadaptatie en bodemvitaliteit hebben onze aandacht en het vraagt een meer innovatieve en multidisciplinaire aanpak om onze klanten bij die grote uitdagingen de weg te wijzen en bij de oplossing te brengen.

Bij KWA bieden we een stimulerende en lerende omgeving waarin jouw expertise en ondernemerschap wordt aangemoedigd en gewaardeerd: voor nu, morgen en overmorgen. Je bent niet alleen eigenaar van je eigen projecten, maar ook mede-eigenaar van onze teamprestaties en zelfs mede-eigenaar van ons bedrijf.

Verhalen van onze collega's

Mocht je ambities hebben om in de (nabije) toekomst teamleider te worden, dan is het goed te weten dat KWA met ‘roulerend leiderschap’ werkt. Dit houdt in dat iedereen tijdelijk de rol van teamleider of directeur op zich kan nemen.

Wil je meer weten over het werken bij KWA? Kijk dan hier. Je leest er onder andere verhalen van collega’s en je vindt er een kort overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer nu

Ben jij klaar om als medior of senior adviseur een verschil te maken en een steentje bij te dragen aan een betere wereld? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en een motivatiebrief naar Geertruida de Weger (HR Business Partner) via sollicitatie@kwa.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Suzanne Por (directe collega) via spo@kwa.nl of bel naar 033 422 13 24. Of mail of bel Jette Muijsson (teamleider) voor een persoonlijk gesprek via jm@kwa.nl of 033 422 13 79.

Meer weten over hoe Suzanne haar werk ervaart? Ze legt het jou hier uit. 

Solliciteer direct

Solliciteren

In je motivatie zien wij graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met motivatie en cv naar Geertruida de Weger (P&O-adviseur) via sollicitatie@kwa.nl

Geen acquisitie!

Solliciteer direct