Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN

Vacature junior adviseur Geluid

Wij zoeken een enthousiaste collega!

Wie ben jij?
Je bent een nieuwsgierig persoon. Jij wilt weten hoe een bedrijfsproces werkt of hoe je geluidklachten kunt oplossen. Je krijgt energie van het helpen van bedrijven en je collega’s, bij het opzetten en verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van (geluid)onderzoeken, modellering én advisering. En jij wilt bedrijven helpen te voldoen aan bijvoorbeeld vergunningvoorschriften.

Herken jij jezelf hierin? Dan zit je bij KWA goed!

Wij hebben een leuke job voor jou, met veel vrijheid, zelfstandigheid en ontwikkelkansen. Van begin tot eind ben je betrokken bij de projecten die je doet, vaak voor grote bedrijven in Nederland. Hierbij bouw je aan eigen klantrelaties en leer je tegelijkertijd veel van je collega’s, vakspecialisten op het gebied van milieu, arbo, bodem, energie, etc.

Wie zijn wij?
Wij zijn KWA Bedrijfsadviseurs in Amersfoort en we zijn hét adviesbureau voor productiebedrijven in Nederland. We werken in nagenoeg iedere sector, van metaal tot levensmiddelen, van petrochemie tot farma.

Onze drive is klanten ondersteunen bij wat ze nodig hebben op het gebied van energie, geluid en arbo. Zodat zij zich met een gerust hart kunnen focussen op waar ze goed in zijn: het maken van hun producten. Daarbij werken we zowel vanuit ons kantoor in Amersfoort als op de locaties van onze klanten in heel Nederland.

Samenwerking en kennis delen vinden we heel normaal. Duurzaamheid is een belangrijk thema in wat we doen. En doordat onze medewerkers zelf eigenaar zijn van ons bedrijf, bepalen we ook zelf onze koers bij belangrijke ontwikkelingen en delen we zelf mee in de winst. Thuiswerken, flexibele tijden, parttime werken, daar doen we niet moeilijk over. We waarderen je nieuwe initiatieven en ideeën. En we geven je persoonlijke coaching waar nodig.

Na werktijd worden diverse activiteiten georganiseerd door en met collega’s, zoals het jaarlijkse KWA-feest, maar ook diverse (vrijwillige) sportieve activiteiten als hardloopevenementen en obstacle runs.

Voor de junioren/medioren binnen KWA hebben we JongKWA opgericht. Naast alle andere collega’s trek je meer specifiek samen op en deel je ervaringen met onze Young Professionals!

Jouw rol binnen KWA!
Jij helpt ons bij de uitvoering van geluidonderzoeken voor bijvoorbeeld vergunningen en bij de realisatie van projecten in de industrie. Het doel is om, binnen de wettelijke kaders, ervoor te zorgen dat bedrijven hun gewenste activiteiten kunnen uitoefenen. Je werkt samen met leuke collega’s en onderhoudt je eigen klantcontacten bij een gevarieerd palet aan toonaangevende bedrijven en instellingen. Als je daarbij affiniteit hebt met softwaretools als Geomilieu, dan is dat wat ons betreft een pre!

Wat KWA van jou vraagt
Je hebt een opleiding op hbo-/wo-niveau, bij voorkeur een bedrijfskundige of technische opleiding. Je bent enthousiast, maar je hebt nog niet zoveel werkervaring. Je hebt rijbewijs B. En je wilt voor minimaal 32 uur per week aan de slag.

Wat KWA jou biedt – in het kort

  • De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van ons bedrijf.
  • Zelfstandig werken met ruimte voor je eigen werk(dag)indeling.
  • Thuiswerken, flexibele tijden, parttime werken.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, evenals persoonlijke coaching.
  • Een goede werksfeer en een zeer collegiaal bedrijf.
  • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
  • Korte lijnen en een platte organisatie.


Vragen en solliciteren
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wobbe van den Kieboom. Via e-mail op wki@kwa.nl, of bel naar 033 - 422 13 42.

Jouw motivatie met CV stuur via e-mail naar Marga Steenbeek: e-mail: mst@kwa.nl.