window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Adviseur Geluid

Wij zoeken jou: adviseur Geluid

Werk-/denkniveau: junior/medior
Uren per week: minimaal 32 uur
Werkgebied: heel Nederland; op locatie bij de klant en het KWA-kantoor te Amersfoort.

70 enthousiaste medewerkers met passie voor ons vak en met oog voor onze klanten én voor elkaar: dát is KWA Bedrijfsadviseurs. Samen bedenken we minder voor de hand liggende oplossingen voor de klant. En koesteren we onze bedrijfscultuur. Bij ons krijg je de ruimte om met je deskundigheid te ondernemen. Wij zijn op zoek naar collega’s die deze ruimte willen pakken. Wil jij bij ons horen? Dan zoeken we jou!

Het werk

Als Adviseur Geluid zorg je ervoor dat bedrijven binnen de wettelijke kaders hun activiteiten kunnen uitoefenen. Daarom werk je mee aan akoestische onderzoeken als onderdeel van realisatieprojecten en input voor milieuvergunningen.

Een mooi voorbeeld daarvan is een glasfabriek waarvoor wij werken. Zij willen weten wat de geluidsuitstoot van hun productieprocessen is om een nieuwe milieuvergunning aan te vragen. Als adviseur voer je akoestisch onderzoek uit om de geluidsbronnen in kaart te brengen. Met dit onderzoek geef je een beschrijving van de milieu-impact op het gebied van geluid en onderzoekt voor het bedrijf de meest gunstige oplossingen om aan de wetgeving te voldoen.

Het bedrijf wil er ook voor zorgen dat het personeel niet wordt blootgesteld aan een te hoog geluidsniveau. Daarom onderzoek je de effecten van het geluid op de werkplek. Samen met de klant bepaal je of er mogelijkheden zijn om het geluidsniveau te verminderen. Hierbij werk je met diverse modules uit het rekenpakket Geomilieu.

Jij en je ontwikkeling

Jij hebt een hbo(+) werk- en denkniveau en werkt zelfstandig en met andere professionals. Je onderhoudt je eigen klantcontacten binnen een gevarieerd palet aan toonaangevende bedrijven en instellingen. Samen met onze ervaren specialisten op het gebied van geluid en onze meettechnicus voer je je projecten uit. Door veel samen te werken leer je van hen de kneepjes van het vak.

Bij KWA zijn we sterk gericht op leren en ontwikkeling: door onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden kom je dus niet stil te staan en zetten we in op jouw groei en daarmee de groei van KWA!

Je hebt de mogelijkheid om deels thuis te werken, er zijn flexibele werktijden en kan je vakantiedagen zelf inplannen. Zolang je dit afstemt met je collega’s is het jouw keuze. Wil je mede-eigenaar worden van KWA dan kun je certificaten kopen en samen de koers van bepalen. Samen zijn we eigenaar van KWA!

Het team

Het team waarin je komt te werken is een gemêleerd gezelschap van jonge professionals en ervaren specialisten op het gebied van akoestiek, (bodem)energie, corrosie en (afval)water. Het team richt zich met name op de technische installaties en processen bij industriële bedrijven.

Fun

Bij KWA is er ook ruimte voor ontspanning en we vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en gezond blijft. Zo heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij onze vitaliteitstrainingen om bezig te zijn met voeding, beweging, mentaal welzijn en rust. Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie allerlei leuke activiteiten en feestjes om samen met je collega’s te genieten en te ontspannen.

Vragen en solliciteren

Ben jij per week tussen de 32 en 40 uur beschikbaar, schrijf dan in een motivatie uitgebreid waarom jij denkt dat je goed in ons team en bij KWA past. Stuur je mail met uitgebreide motivatie en cv naar Geertruida de  Weger (HR-manager) via sollicitatie@kwa.nl

Vragen over het werken als ondernemende adviseur? Neem contact op met Klaas de Jong (teamleider Energie en Procestechniek). Klaas is bereikbaar via e-mail (kdj@kwa.nl) of telefonisch (033 422 13 62).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.