Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN

Secretaresse (28 – 40 uur)

Nieuwe vacature

Werk-/denkniveau: mbo+ / hbo

Uren per week: 28 tot 40 uur

Werkgebied: KWA-kantoor in Amersfoort

Jij regelt het

Als secretaresse bij KWA ben je onderdeel van het secretariaat en het eerste aanspreekpunt voor adviseurs. Je ontzorgt de adviseurs door de uitvoering van secretariële en administratieve taken. Door je professionele ondersteuning zorg je dat adviseurs hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Je hebt het in je om ons bureau en onze klanten snel te leren kennen en meteen te zien wat jouw toegevoegde waarde is. Kortom: jij regelt het.

Ons bureau

KWA Bedrijfsadviseurs in Amersfoort is hét adviesbureau voor productiebedrijven en instellingen in Nederland. We werken met ruim 60 adviseurs in nagenoeg iedere sector. Onze drive is klanten ondersteunen met specialistische en technische kennis, zodat zij zich met een gerust hart kunnen focussen op de dagelijkse gang van zaken. Onze adviseurs zijn goed opgeleide vakspecialisten die hun regelzaken graag uit handen geven (ook al weten ze dat soms zelf nog niet). En dan komt het secretariaat in actie.

Jouw team

Het secretariaat bestaat uit 5 collega’s die elke dag veel voldoening halen uit het op rolletjes laten lopen van ons bureau. We werken al een aantal jaren met elkaar samen en krijgen het steeds drukker. Daarom is er ruimte voor een 6e collega. Als team overleggen we goed, werken nauw samen, verdelen de taken onderling, helpen elkaar en zien we altijd kansen voor verbetering. Daar krijg je binnen KWA ook de ruimte voor: vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij KWA hoog in het vaandel. Je bent een aanvulling op ons team als je affiniteit hebt met snel en efficiënt werken en je nieuwe software snel eigen maakt, bijvoorbeeld als het gaat om het organiseren van webinars en het versturen van mailings.

Jouw rol binnen KWA

Een secretaresse binnen KWA heeft een flexibele instelling, kan goed plannen, pakt veel verschillende dingen op, houdt overzicht en rondt taken snel en correct af.

Iedere secretaresse heeft een aantal basistaken én de mogelijkheid om zich te specialiseren.

Je basistaken zijn:

  • het redigeren en versturen van offertes, rapporten en brieven aan klanten (in nauwe samenwerking met de adviseurs);
  • het secretarieel ondersteunen van een team en de teamleider: je plant afspraken, organiseert interne overleggen en overleggen met de klant, signaleert wat er in het team speelt en zoekt naar de juiste oplossing;
  • het (digitaal) archiveren van klantdocumenten;
  • klanten netjes te woord staan en gastvrij ontvangen: jij bent het visitekaartje van KWA;
  • het invoeren van gegevens in ons CRM;
  • het versturen van klantmailingen;
  • bijdragen aan procesverbeteringen;
  • back-up voor collega’s bij drukte, ziekte of verlof.

Jouw specialisme gaan we samen verder vormgeven als je de organisatie hebt leren kennen, je de basistaken goed beheerst en je zelf een beeld hebt bij wat er allemaal te doen is binnen KWA en waar jij waarde kunt toevoegen.

Wat breng je mee?

✓ Recente ervaring met het redigeren van offertes en rapporten;
✓ Aantoonbaar een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (we testen dit in de sollicitatieprocedure);
✓ Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving, werkervaring binnen een adviesbureau is een pré;
✓ Een afgeronde secretariële opleiding op minimaal mbo+-niveau;
✓ Goede ICT-vaardigheden en talent om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale hulpmiddelen en software applicaties snel eigen te maken;
✓ Aantoonbare vaardigheid in het werken met MS-Office.

Verder: ✓ ben je integer, assertief, flexibel, initiatiefrijk, klantgericht en zorgvuldig; ✓ communiceer je prettig en doelbewust; ✓ pas je binnen de KWA-cultuur omdat je praktisch bent ingesteld, oplossingsgericht te werk gaat en open bent in je communicatie; ✓ heeft het onze sterke voorkeur dat je je uren verdeelt over 4 of 5 werkdagen.

Solliciteren?

Graag! Wel vragen we je alleen te solliciteren als je aan alle gevraagde kenmerken voldoet als het gaat om opleiding, ervaring en persoonlijkheid. In je motivatie zien we graag uitgebreid terug waarom jij denkt dat jij goed in ons team en bij KWA past. Een beetje creativiteit stellen we daarin op prijs.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
- sluitingsdatum vacature maandag 14 september
- 1e gesprekken in de week van 14 september
- 2e ronde gesprekken in de week van 21 september

Heb je nog vragen? Neem contact op met Geertruida de Weger (teamleider Support Team).
Via e-mail op: gdw@kwa.nl, of bel naar 033 422 13 04.
Jouw motivatie met cv (of je creatieve manier om jezelf te presenteren) mail je naar Geertruida de Weger op sollicitatie@kwa.nl.