Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Wim van de Koppel

Arbo - Veiligheid - KAM-management.

Profiel

De combinatie van kwaliteit, arbo en milieu (KAM) komt steeds meer voor bij bedrijven en grote projecten. Met mijn jarenlange ervaring als KAM-manager in de chemische industrie en bij grote civiele projecten ontzorg ik het lijnmanagement.
Een praktische insteek bij het opstellen en beheren van managementsystemen en bij de communicatie met directie, management én het uitvoerend personeel, is mijn motto.

Specialismen

Mijn specialiteit is het opzetten, verbeteren en beheren van managementsystemen bij bedrijven en grote projecten, zoals ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001, VCA en verschillende BRL’s. Ook het opstellen van duidelijke procedures en regels en het ontwikkelen en veranderen van gedrag van de medewerkers -mede door training van zowel management als overige medewerkers- behoort tot mijn competenties. Het leren van fouten, incidenten en ongevallen en het verbeteren van zwakke punten vind ik hierbij erg belangrijk.
Verder ben ik te benaderen voor vraagstukken op het gebied van gevaarlijke stoffen, HAZOP, BHV, RI&E, Brzo en dergelijke.

Bekijk ook: