window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Walter IJbema

Milieu

Vanaf 1989 heb ik als milieukundige gewerkt voor een aantal drinkwaterbedrijven. Hierbij heb ik ruime ervaring opgedaan op tal van onderwerpen zoals: milieumanagement (ISO-14001), duurzaam ondernemen, CO2 reductie, opslag van gevaarlijke stoffen, asbest beheersplannen, ADR (veiligheidsadviseur), afvalmanagement, incidentenmanagement, auditing en concerntoezicht. Na 29 dienstjaren vond ik het tijd worden om mijn kennis en ervaring te delen met andere bedrijven en organisaties.

Na een jaar advieswerk heb ik nog 3 jaar gewerkt als SHE-adviseur voor een groot concern. Omdat het ondersteunen van bedrijven en organisaties op het gebied van milieumanagement mij toch het meest aan mijn hart ligt heb ik besloten om weer terug te keren naar het advieswerk. In 2022 ben ik begonnen als senior adviseur bij KWA.

''Uitdaging om ingewikkelde zaken eenvoudig te brengen''

Ik ben een praktisch ingesteld persoon en heb oor voor wat klanten graag willen, daarnaast vind ik het leuk om kennis en ervaring te delen.  Hierbij is het een uitdaging om ingewikkelde zaken eenvoudig te brengen, zodat organisaties begrijpen waar het over gaat en ermee aan de slag kunnen.

Bekijk ook:
Vergunning aanvragen voor Smilde Natura

Startup zamelt gebruikte frituurolie in, en heeft vergunningen nodig.

Milieu en omgeving

Ieder bedrijf beïnvloedt gewild of ongewild de leefomgeving van mensen, flora en fauna. Wij helpen u deze effecten tot ...