(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Walter IJbema

KAM management

Vanaf 1989 heb ik als milieukundige gewerkt voor een aantal drinkwaterbedrijven. Hierbij heb ik ruime ervaring opgedaan op tal van onderwerpen zoals: milieumanagement (ISO-14001), duurzaam ondernemen, CO2-reductie, opslag van gevaarlijke stoffen, asbest beheersplannen, ADR (veiligheidsadviseur), afvalmanagement, incidentenmanagement, auditing en concerntoezicht. Na 29 dienstjaren vond ik het tijd worden om mijn kennis en ervaring te delen met andere bedrijven en organisaties.

Na een jaar advieswerk heb ik nog 3 jaar gewerkt als SHE-adviseur voor een groot concern. Omdat het ondersteunen van bedrijven en organisaties op het gebied van milieumanagement mij toch het meest aan mijn hart ligt heb ik besloten om weer terug te keren naar het advieswerk. In 2022 ben ik begonnen als senior adviseur bij KWA.

''Uitdaging om ingewikkelde zaken eenvoudig te brengen''

Ik ben een praktisch ingesteld persoon en heb oor voor wat klanten graag willen, daarnaast vind ik het leuk om kennis en ervaring te delen.  Hierbij is het een uitdaging om ingewikkelde zaken eenvoudig te brengen, zodat organisaties begrijpen waar het over gaat en ermee aan de slag kunnen.

Bekijk ook:
KAM-management

Wij ondersteunen u bij uw bedrijfsdoelstellingen, door in te zetten op goed functionerende processen, heldere taakverdel...