Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Henk Bootsma

Managementsystemen - Interim-management.

Profiel

Met mijn kennis betreffende implementatie- en verbetertrajecten van managementsystemen ben ik in staat organisaties tijdens deze trajecten optimaal te begeleiden binnen alle geledingen van de organisatie.Ik ben een ondernemende teamplayer die snel inzetbaar is en zich gemakkelijk aanpast aan de omgeving. Samen met de klant zoek ik naar de (duurzaam )oplossing die het beste bij hem past qua ambitie en cultuur. Gerelateerde kernbegrippen zijn: efficiency en effectiviteit.Daarbij kan ik putten uit ruim 25 jaar kennis, kunde en ervaring opgedaan in diverse functies binnen productieorganisaties. De laatste tien jaar ben ik werkzaam als senior adviseur.

Specialismen

Mijn specialiteit is, naast het implementeren van managementsystemen, het verbeteren van bedrijfsprocessen en te komen tot 'Operational Excellence'.
Ik acteer hierbij veelal op het snijvlak van organisatie en systemen. Mijn kracht is het aanreiken van de juiste technieken en methoden die zijn afgestemd op het ambitieniveau en het lerend vermogen van de organisatie. Het geven van trainingen op het gebied van kennis of awareness maken hiervan onderdeel uit.
Daarnaast zet ik mijn expertise in voor interim-management op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Mijn drive is tijdens deze trajecten draagvlak te creëren voor de te nemen beslissingen om samen het beoogde doel en resultaat te bereiken.

Bekijk ook: