Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Senior adviseur

Erik Bleichrodt

Managementsystemen - Operational excellence

Profiel

Uw bedrijf hoeft niet ziek te zijn om beter te kunnen worden. Met bijna 30 jaar ervaring in verschillende takken van industrie (advanced materials, chemie, farma, automotive, infra), ondersteun ik bedrijven bij hun streven naar excellence. Excellence die gebaseerd is op visie en op concrete doelen. Excellence die door mensen wordt waar gemaakt. Als klant bepaalt u waarmee u uw geld wilt verdienen. Ik help u daarbij door het inrichten en optimaliseren van uw ondersteunende bedrijfsprocessen voor kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu en duurzaamheid. U wilt nu eenmaal geen onverwachte hindernissen tegenkomen op uw weg naar succes.
Als interim-manager kan ik u deze (voor u) bijzaken uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Als adviseur kan ik uw mensen coachen en begeleiden. Mijn doel is mensen en teams te leren zelf verantwoordelijkheid te dragen voor hun succes.

Specialiteiten

Met mijn brede ervaring wil ik u ondersteunen bij het ontwikkelen van beleid op kwaliteit, veiligheid, milieu, arbo, duurzaamheid en stakeholdermanagement.
Door een sterk analytisch vermogen te koppelen aan een creatieve denkwijze en een pragmatische en mensgerichte benadering, help ik uw organisatie stappen naar excellence te zetten, help ik uw mensen leiderschap te tonen en inspireer ik hen hun (en uw) succes in eigen hand te nemen.

Bekijk ook: