(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

David Boss

Energie en procestechniek

Mijn doel is bedrijven helpen met hun problemen van de toekomst. 
Vaak zie je dat door de dagelijkse gang van zaken de problemen van de toekomst niet duidelijk zijn, of dat hier niet goed op geanticipeerd wordt. 

Door voor bedrijven een sparringpartner te zijn en de blik op overmorgen te zetten, hoop ik hen niet alleen duidelijk te maken welke uitdagingen maar ook welke kansen in de toekomst hun kant op komen. 

Mijn focus ligt hierbij om de stap te maken naar een circulaire economie en in de ondersteuning van projecten die hierbij komen kijken. 

''Stap maken naar circulaire economie''

Mijn opleiding tot chemisch technoloog, en interesses en werkzaamheden bij KWA hebben mij een brede achtergrond gegeven. 

Daarnaast hebben mijn ervaringen bij diverse organisaties als bestuurslid, Raad van Advies en Raad van Toezicht het voor mij een 2e natuur gemaakt om: 
-    Draagvlak te creëren
-    Strategisch over vraagstukken na te denken
-    Team- en doelgericht te werken
-    De taal van het management & de taal op de werkvloer te spreken 

Bekijk ook:
Energie- en procestechniek

Uw productieproces heeft diverse levensfases: ontwerp, bouw, operationeel en transitie/optimalisatie. KWA speelt bij all...