Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Nieuws

Contractormanagement en werkvergunningen tijdens Brzo werkgroep

Afgelopen 15 februari heeft de Brzo werkgroep een bijeenkomst gehad. Het thema van deze middag was Contractormanagement en werkvergunningen.

23-02-2018

KWA-adviseur Jan van Pelt heeft in het verleden een systematiek ontwikkeld voor contractormanagement en heeft de aanwezige bedrijven hierin meegenomen:

  • Hoe ga je om met contractors?
  • Wat verwacht je van hen?
  • Wat moet je zelf als bedrijf organiseren?
  • Welke regels hanteer je?

 

Allemaal vragen die aan bod kwamen in de presentatie. Ook hadden alle aanwezige bedrijven hun werkvergunning toegestuurd, om deze in de groep te presenteren en bediscussiëren. Vragen als Waarom hanteer je deze methodiek? en Wat zijn de sterke punten en wat zijn mogelijk zwakke punten? kwamen aan de orde. De aanwezige bedrijven hebben open en eerlijk informatie en best practices gedeeld. Het was weer een interessante bijeenkomst.

De Brzo werkgroep bestaat op dit moment uit zo’n 15 bedrijven. Wilt u ook lid worden van deze werkgroep? Of wilt u eerst een bijeenkomst (kosteloos) bijwonen? Dat kan!

Voor data en/of onderwerpen kijkt u op www.brzowerkgroep.nl. Of u mailt naar Karlijne Mans via secretariaat@brzowerkgroep.nl.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze experts Jette Muijsson of Henk Bootsma.

Bekijk ook: