Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN

Vacature Junior adviseur Arbo en Veiligheid

Junior adviseur Arbo en Veiligheid

Werk-/denkniveau: junior
Uren per week: minimaal 32 uur
Werkgebied: heel Nederland; veel op locatie bij de klant en het KWA-kantoor (Amersfoort)

‘Het zijn geen problemen maar uitdagingen!’

Is dit jouw stijl? Dan kun je zomaar de perfecte kandidaat zijn. Onze klanten kloppen wekelijks met dit soort vragen bij ons aan: “Welke risico’s lopen onze medewerkers?”, “Hoe zorgen wij er voor dat onze installatie explosieveilig is?” of “Hoe mogen de medewerkers werken met bepaalde gevaarlijke stoffen?”, “Kunnen jullie me helpen met het opstellen van een bedrijfsnoodplan?” Jij krijgt hier energie van, wil erin duiken en graag je klant verder helpen.

Als junior adviseur kom je ons team van adviseurs versterken. Het team bestaat uit verschillende junior, medior en senior adviseurs. Reken er maar op dat jij de komende jaren enorm veel leert, enorm veel ziet bij klanten en een cv opbouwt waar je ‘u’ tegen zegt.

Bij wie kom je werken?

KWA Bedrijfsadviseurs in Amersfoort is hét adviesbureau voor het bedrijfsleven. Onze klanten? Die variëren van kleine familiebedrijven tot grote (internationale) concerns. Van zuivel tot chemie. Op jaarbasis bedienen we zo’n 600 klanten. En die grote variatie in klanten maakt het werken bij KWA zo leuk.

Onze drive is klanten ondersteunen met specialistische en technische kennis, zodat zij zich met een gerust hart kunnen focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een goede sfeer, collega’s zijn behulpzaam en iedereen kent elkaar.

Wat zou jij doen in zo’n situatie?

De vraag stellen klanten ons. Om daar iets over te kunnen zeggen ga je met collega’s mee op klantbezoek. Bij de klant hoor, zie en ervaar je het probleem of de vraag. Daardoor kan een goed passende oplossing voorgesteld worden. Samen met je collega werk je de oplossing(en) uit.

Je helpt het team met allerlei veiligheidskundige vraagstukken. Zoals het inzichtelijk maken van de risico’s welke medewerkers tijdens hun werk lopen, het controleren of een installatie voldoet aan de ATEX-richtlijn of checken of medewerkers niet blootgesteld worden aan schadelijke hoeveelheden gevaarlijke stoffen.

Door aan verschillende soorten projecten mee te werken, heb jij de mogelijk om er achter te komen wat jij interessant en leuk vindt. Je krijgt ruimte om op deze manier te ervaren wat bij jou past en waar nodig bieden we je de benodigde opleiding.

Ja, we vragen best veel van je

Het kan zomaar zijn dat je het eerste halfjaar zwaar vindt. Dat je twijfelt of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Of je wel gaat komen waar jouw collega’s al zijn. Dat gevoel is heel normaal. Je komt terecht binnen een team met hoogopgeleide mensen. Generalisten met ieder een eigen specialisme. Met geloof in je eigen kunnen en doorzettingsvermogen pas jij daar perfect bij!

We vinden het belangrijk dat je het 'KWA-DNA' hebt en kijken verder ook:

• of je enthousiast reageert als je deze week naar Leeuwarden mag en volgende week naar Alkmaar
• of je met onze klanten meekomt op technisch vlak, maar ook meepraat over de laatste vakantie
• of je gelooft in eigen kunnen
• hoe je je vastbijt in complexe klantvragen om deze om te zetten in praktische adviezen
• naar je (technische) achtergrond en -opleiding (hbo-/wo-niveau)
• of je een IVK en/of HVK diploma hebt en een beetje werkervaring
• of je initiatief neemt bij het aandragen van oplossingen
• wat je vindt van het maken van fouten

Wat KWA jou biedt

Wat wij je bieden is een uitdagende baan, waarbij je als het ware onderneemt onder werktijd. Na verloop van tijd ben je vrij je werk naar eigen inzicht te doen. Over thuiswerken, flexibele tijden en parttime werken doen we niet moeilijk. Wil je wat nieuws proberen? Kom met een goed onderbouwd plan en werk het uit.

Ook krijg je het eerste jaar een mentor. Die jou alles leert wat het team weet, je ondersteunt en coacht in je werk en je uitdaagt. Hoe jouw carrière bij KWA eruit ziet? Dat heb je zelf in de hand. Wij geven je de mogelijkheden, jij bepaalt de snelheid en jouw pad.

Voor de junioren/medioren binnen KWA is er ‘JongKWA’. Deze young professionals delen hun ervaringen met elkaar en trekken samen regelmatig op.

En last but not least, je hebt de mogelijkheid mede-eigenaar te worden van ons bedrijf.

Kom jij je eerste ‘uitdaging’ halen? We wachten op je!

Vragen en solliciteren

Heb je nog vragen over jouw toekomstige droombaan? Neem dan contact op met Jildou de Jong. Via e-mail op JJO@kwa.nl of bel naar 033 422 13 64.

Jouw motivatie mét CV stuur je vóór 11 oktober 2019 via e-mail naar Marga Steenbeek: mst@kwa.nl