Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Bijeenkomst

Informatiemiddag EED-energieaudits – vernieuwde wetgeving

11-09-2019 - Amersfoort

Het uitvoeren van de EED-energieaudit is voor de meeste klanten van KWA een verplichting. Per 1 juli 2019 is de wetgeving met betrekking tot de EED-energieauditplicht gewijzigd.

De belangrijkste wijziging is dat het energie-audit rapport moet worden ingediend via het eLoket bij RVO.nl, die ook het bevoegd gezag wordt. Dus bedrijven met meerdere vestigingen door heel Nederland hebben nu te maken met één loket in plaats van lokale bevoegde gezagen.
Daarnaast is een nieuw sjabloon opgesteld, waaraan RVO.nl de rapportage toetst.

Als KWA helpen wij onze klanten voldoen aan deze energieauditverplichting, tevens zorgen we er voor dat u beschikt over een goed uitvoeringsplan om energie en kosten te besparen.

KWA heeft jarenlange ervaring in het analyseren van energieverbruiken en het in kaart brengen van de besparingskansen. Wij werken met door onszelf ontwikkelde software, waarmee de energieaudit eenvoudig wordt uitgevoerd. U stelt hiermee op efficiënte wijze een volledig energieauditrapport op. Onderdeel van de rapportage is de erkende maatregelen toets. Deze tool genereert automatisch een file die kan worden ingelezen door het eLoket, zodat op die manier wordt voldaan aan de informatieplicht.

Om u verder te informeren organiseert KWA een informatiemiddag. Tijdens deze middag lichten wij alle elementen van de energieaudit toe.

Wanneer en waar

Woensdag 11 september 2019, van 13.00 – 16.00 uur.

Locatie: KWA Bedrijfsadviseurs aan de Regentesselaan 2 te Amersfoort.

Kosten

Voor deze informatiemiddag wordt geen externe bijdrage in rekening gebracht.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de  Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 1 september 2019*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met een routebeschrijving.

*De informatiebijeenkomst wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze informatiemiddag? Neem contact op met onze experts Wobbe van den Kieboom of Fons Heuven, of met de cursuscoördinator Mariska Guliker / Sylvia Lam, 0334221330 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl.

Bijeenkomst

Informatiemiddag EED-energieaudits – vernieuwde wetgeving

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:
Nieuws