Zelfevaluatie compliance

U kunt kosteloos onze ‘Zelfevaluatie Compliancemanagement’ proberen. Deze scan op uw compliancemanagementsysteem is op basis van de ‘nieuwe’ ISO-normen volgens de High Level Structure (HLS), zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Compliancemanagement staat steeds meer in de belangstelling binnen organisaties. Ook binnen uw organisatie?

Wij helpen u graag bij het gestructureerd implementeren van compliancemanagement in uw organisatie. Daarmee helpen wij u ook de bedrijfsrisico’s te verminderen op het gebied van veiligheid, bedrijfscontinuïteit en imago.

Hoe? Door u kosteloos een scan aan te bieden die u inzicht geeft in de status van compliance management in uw organisatie.

Tientallen bedrijven gingen u al voor met het invullen van de scan. 

Kosteloze scan

U vult zelf een vragenlijst in: ‘Zelfevaluatie Compliancemanagement’. Op basis van uw antwoorden, geven wij u inzicht én een plan van aanpak op hoofdlijnen om op het gewenste niveau van compliance management te komen. Uiteraard afgestemd op uw organisatie.

Deze scan is geheel kosteloos. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u binnen enkele weken per e-mail het samenvattend overzicht als PDF. Het opstellen van dit overzicht is bedrijfsgebonden en kost daardoor enige tijd.

Enkele ervaringen van QHSE-managers

'Wij hebben niet zoveel aan de scan gehad en dat is dus positief. Wij gebruiken MakeOnline al jaren en het bleek dat we heel veel afgedekt hadden. We scoorden op alle rubrieken “groen”. Wel was het behulpzaam bij het inwerken van mijn opvolger.'

'De scan was zeer waardevol. Het plan van aanpak is gebruikt om onze CEO te informeren. De opvolging van de acties is helaas door tijdgebrek blijven liggen.'

Nieuwe ISO-normen

De Zelfevaluatie bestaat uit verschillende onderdelen, die de 6 praktische stappen naar compliance volgen. De scan op uw compliance-managementsysteem is op basis van de ‘nieuwe’ ISO-normen volgens de High Level Structure (HLS), zoals ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018.

Disclaimer: de Zelfevaluatie Compliancemanagement is uitsluitend bedoeld voor bedrijven om hun compliancestatus in beeld te brengen en is daarmee niet bedoeld voor consultants.

Tientallen bedrijven gingen u al voor met het invullen van de scan. Hier begint u: 

START DE SCAN

Bekijk ook

13-06-2019

Reststromen herwaarderen

Bedrijven nemen grondstoffen in en produceren afval en reststromen die ze afvoeren. De grondstoffen ...

28-01-2019

Ontwikkelingen wet- en regelgeving

In compliance zijn, betekent dat u relevante wet- en regelgeving en het bijhouden van de wijzigingen...

Gerelateerde dienst
Risicomanagement

‘Regeren is vooruit kijken’. Dat geldt voor de gebruikelijk bedrijfsvoering, maar zeker ook voor bedreigingen.