(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NN6VMBC');

Webinar Omgevingswetcheck

31-10-2023 - Online

De Omgevingswet komt eraan. Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet definitief in werking. De grootste wetswijziging in de Nederlandse geschiedenis. En daar krijgt u mee te maken. Bent u er klaar voor?

Het onderliggende stelsel van milieuwetgeving wijzigt door de Omgevingswet ingrijpend. Uw bedrijf wordt niet meer gezien als één inrichting, maar als een verzameling milieubelastende activiteiten. Hebt u op dit moment te maken met een omgevingsvergunning en/of een meldingsplicht? Dan kan dit veranderen onder de Omgevingswet. Lokale regels en lokale afwegingen over thema’s zoals geluid, geur en bouwen gaan een grote rol spelen.

Dat u er iets mee moet, is zeker. Wat verandert er voor uw bedrijf? Hoe krijgt u er grip op?

Met de KWA Omgevingswetcheck helpen wij u bij een succesvolle overgang naar de nieuwe Omgevingswet. Wij geven u inzicht in de gevolgen voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over hoe onze stapsgewijze aanpak kan helpen? Kom naar ons webinar!

Voor wie

Locatiemanagers, staffunctionarissen (SHEQ, KAM, technische dienst, etc.), medewerkers van Milieu- of KAM-afdelingen, maar ook projectleiders binnen bedrijven die te maken hebben met vergunningen, ISO-normen en wet- en regelgeving.

Wanneer en waar

Dinsdag 31 oktober 2023, 11:00 tot 12:30 uur.

Kosten

Voor dit webinar wordt geen bijdrage in rekening gebracht.

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 21 oktober*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met de inloggegevens. 

*De bijeenkomst wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit webinar? Neem met inhoudelijke vragen contact op met onze adviseurs Jan-Carel Nieuwland, Hannah Meijer of Jette Muijsson. Met vragen over de inschrijving en de organisatie neemt u contact op met cursuscoördinator Esther Schroevers of Sylvia Lam, 0334221307 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl

Bekijk ook:

18-09-2023

Webinar Bijblijven Prinsjesdag 2023

Doe mee op donderdag 28 september. 

Spreker
Hannah Meijer
Ondernemende jurist en adviseur milieu

Tel.: 0334221389

E-mail: ham@kwa.nl

Jan-Carel Nieuwland
Compliance en Makeonline

Tel.: 0334221392

E-mail: jcn@kwa.nl

Jette Muijsson
Milieu en veiligheid

Tel.: 0334221379

E-mail: jm@kwa.nl

Volgende bijeenkomst
Webinar Omgevingswetcheck

De Omgevingswet voor u. Maar dan wél duidelijk.

Gerelateerde dienst
Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...