Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Bijeenkomst

Workshop Geef interne audits een boost

23-09-2019 - Amersfoort

De toegevoegde waarde van uw interne audits conform HLS vergroten door Risk Based Auditing

Met de komst van de HLS en ‘de nieuwe ISO’s’ is ook bij de interne audits de behoefte aan risico-denken toegenomen. Bovendien kan het enthousiasme voor interne audits wel een boost gebruiken. Want waar doen we dit eigenlijk voor? Als u kritisch kijkt naar de resultaten van de audits, stelt u wellicht ook vast dat het veel van hetzelfde is.

Kortom, uw organisatie is toe aan een upgrade van de auditsystematiek. De uitkomsten van de audits moeten voor het management weer sturing geven en richting bepalen. En natuurlijk inzicht geven in het behalen van doelstellingen. Een tijdige signaalfunctie: dat is waar het management en de directie op wachten!

KWA Bedrijfsadviseurs verzorgt deze workshop om u inzicht te geven in programma, planning en werkwijze van een interne audit. Zodat u vervolgens een boost geeft aan uw interne audits.

Inhoud

Deze middag bereiden wij u voor op de nieuwe werkwijze van Risk Based Auditing. Uitgangspunten zijn de doelstellingen, context, risico’s en kansen vanuit bestaande managementsystemen. Risicomanagement wordt gebruikt als input voor het auditprogramma en de auditplanning.

Aan de hand van toepassing in de praktijk van deelnemers legen wij de methodiek uit. En na afloop bent u in staat Risk Based Auditing direct toe te passen in uw eigen bedrijfssituatie: weer een boost voor uw interne audits.

Programma

  • Korte inleiding interne audits, managementsystemen en NEN-ISO 19011
  • Risk Based Auditing: hoe pak je dat aan
  • Toepassing in de praktijk
  • Bevindingen vertalen naar managementtaal


Resultaat

Na afloop van deze workshop kunt u:

  • een interne auditplanning opstellen volgens de Risk Based-methode én uitvoeren
  • de resultaten koppelen aan doelstellingen
  • een bijdrage leveren aan het daadwerkelijk continu verbeteren.


Voor wie

Voor diegenen die een coördinerende functie hebben binnen interne auditteams en/of interne auditoren, die binnen hun organisatie een ruime audit-ervaring hebben opgedaan en kennis hebben van onderdelen uit het managementsysteem.

Wanneer en waar

Maandag 23 september 2019, van 13.30 - 16.30 uur.

Locatie: KWA Bedrijfsadviseurs aan de Regentesselaan 2 te Amersfoort.

Kosten

€ 195,-- per deelnemer, exclusief btw.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 9 september 2019 2019*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met routebeschrijving.

*De workshop wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze workshop? Neem contact op met Linda Gentner of met de cursuscoördinator Mariska Guliker / Sylvia Lam, 033 422 13 30/033 422 13 71, bedrijfscursus@kwa.nl.

Bijeenkomst

Workshop Geef interne audits een boost

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:
Nieuws