window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Webinar Omgevingswetcheck

13-02-2023 - Online

De Omgevingswet komt eraan. Iets later door weer een half jaar uitstel, maar hij komt eraan. De grootste wetswijziging in de Nederlandse geschiedenis. En daar krijgt u mee te maken. Bent u er klaar voor?

Het onderliggende stelsel van milieuwetgeving wijzigt door de Omgevingswet ingrijpend. Uw bedrijf wordt niet meer gezien als één inrichting, maar als een verzameling milieubelastende activiteiten. Hebt u op dit moment te maken met een omgevingsvergunning en/of een meldingsplicht? Dan kan dit veranderen onder de Omgevingswet. Lokale regels en lokale afwegingen over thema’s zoals geluid, geur en bouwen gaan een grote rol spelen.

Dat u er iets mee moet, is zeker. Wat verandert er voor uw bedrijf? Hoe krijgt u er grip op?

Met de KWA Omgevingswetcheck helpen wij u bij een succesvolle overgang naar de nieuwe Omgevingswet. Wij geven u inzicht in de gevolgen voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over hoe onze stapsgewijze aanpak kan helpen? Kom naar ons webinar!

Voor wie

Locatiemanagers, staffunctionarissen (SHEQ, KAM, technische dienst, etc.), medewerkers van Milieu- of KAM-afdelingen, maar ook projectleiders binnen bedrijven die te maken hebben met vergunningen, ISO-normen en wet- en regelgeving.

Wanneer en waar

Maandag 13 februari 2023, 11:00 tot 12:30 uur.

Kosten

Voor dit webinar wordt geen bijdrage in rekening gebracht.

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 5 februari*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met de inloggegevens. 

*De bijeenkomst wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit webinar? Neem met inhoudelijke vragen contact op met onze adviseur Jan-Carel Nieuwland, Hannah Meijer, Jette Muijsson. Met vragen over de inschrijving en de organisatie neemt u contact op met cursuscoördinator Esther Schroevers of Sylvia Lam, 0334221307 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl

Bekijk ook:

28-01-2019

Ontwikkelingen wet- en regelgeving

In compliance zijn, betekent dat u relevante wet- en regelgeving en het bijhouden van de wijzigingen...

Spreker
Hannah Meijer
Ondernemende jurist en adviseur milieu

Tel.: 0334221389

E-mail: ham@kwa.nl

Jan-Carel Nieuwland
Compliance en Makeonline

Tel.: 0334221392

E-mail: jcn@kwa.nl

Jette Muijsson
Milieu en veiligheid

Tel.: 0334221379

E-mail: jm@kwa.nl

Volgende bijeenkomst
Gerelateerde dienst
Wet- en regelgeving

Makeonline wet- en regelgeving van KWA biedt u dé oplossing om op de hoogte te komen en te blijven van díe arbo- en mi...