window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

ISO 45001: de norm verklaard, samen met de NEN

11-10-2022 - Utrecht

Wat betekenen de eisen in ISO 45001 voor uw organisatie?

U overweegt serieus, of heeft al besloten, om NEN-ISO 45001 in te voeren. Het doel en de beoogde resultaten van het G&VW (Gezond & Veilig Werken)‐managementsysteem zijn het voorkomen van werkgerelateerd(e) letsel en gezondheidsproblemen van medewerkers en het voorzien in veilige en gezonde werkplekken: de productieketen waarvan die organisatie deel uitmaakt.

Daarmee is ISO 45001 niet alleen een interessant hulpmiddel voor operationele beheersing van kritieke werkzaamheden, maar ook als ondersteuning voor het strategisch management op het gebied van G&VW.

Hoe vertaalt u de NEN-eisen naar de praktijk? 

Maar wat is precies die toegevoegde waarde voor uw organisatie en aan welke concrete eisen moet u voldoen? Hoe vertaalt u de eisen uit de norm naar uw organisatie? En wat is de mogelijke impact van een G&VW-managementsysteem voor uw organisatie?

Na afloop van deze training begrijpt u precies wat de eisen uit ISO 45001 betekenen. U kunt makkelijker de juiste keuzes maken bij het vertalen van de norm naar uw organisatie. Hierdoor kunt u aantonen dat uw G&VW-managementsysteem aan de eisen voldoet.

Voor wie

Deze training is nuttig voor medewerkers van veiligheids- of KAM-/QHSE-afdelingen, maar ook voor overige medewerkers zoals hoofd technische dienst, bedrijfsleider, plantmanager en veiligheidskundige.

Wanneer en waar

Dinsdag 11 oktober 2022, van 9.30 tot 16.30 uur.

Locatie: Utrecht

Kosten

€ 595,-- exclusief btw.

Aanmelden

Deze cursus verzorgt NEN in samenwerking met KWA Bedrijfsadviseurs. Uw aanmelding loopt hier via NEN.

Vragen of extra informatie

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met onze expert Linda Gentner

 

Bekijk ook:
Spreker
Linda Gentner
Procesbegeleiding en auditing

Tel.: 0334221372

E-mail: lge@kwa.nl

Walter IJbema
KAM management

Tel.: 0334221353

E-mail: wij@kwa.nl

Volgende bijeenkomst
Gerelateerde dienst
Managementsystemen

Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid en Energie zijn enkele voorbeelden van aspecten waar een bedrijf aandacht aan bestee...