Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Bijeenkomst

ISO 45001: de norm verklaard, i.s.m. NEN

08-10-2020 - Delft

Wat betekenen de eisen in ISO 45001:2018 voor uw organisatie?

U overweegt serieus, of heeft al besloten, om NEN-ISO 45001:2018 in te voeren. Het doel en de beoogde resultaten van het G&VW‐managementsysteem zijn het voorkomen van werkgerelateerd(e) letsel en gezondheidsproblemen van medewerkers en het voorzien in veilige en gezonde werkplekken; de productieketen waarvan die organisatie deel uitmaakt.
Daarmee is ISO 45001 niet alleen een interessant hulpmiddel voor operationele beheersing van kritieke werkzaamheden, maar ook voor strategisch management op het gebied van G&VW.

Maar wat is precies die toegevoegde waarde voor uw organisatie en aan welke concrete eisen moet u voldoen? Hoe vertaalt u de eisen uit de norm naar uw organisatie? En wat is de mogelijke impact van een G&VW-managementsysteem voor uw organisatie?

Na afloop van deze training begrijpt u precies wat de eisen uit ISO 45001:2018 betekenen. U kunt makkelijker de juiste keuzes maken bij het vertalen van de norm naar uw organisatie. Hierdoor kunt u aantonen dat uw G&VW-managementsysteem aan de eisen voldoet.

Voor wie

Deze training is nuttig voor medewerkers van veiligheids- of KAM-/QHSE-afdelingen, maar ook voor overige medewerkers zoals hoofd technische dienst, bedrijfsleider, plantmanager en veiligheidskundige.

Wanneer en waar

Donderdag 8 oktober 2020, van 09.30 tot 16.30 uur.

Locatie: Delft.

Kosten

€ 580,-- exclusief btw.

Aanmelden

Deze cursus verzorgt NEN in samenwerking met KWA Bedrijfsadviseurs. Uw aanmelding loopt via NEN.

Vragen of extra informatie

Wilt u meer weten over deze training? Neem contact op met onze expert Jildou de Jong.

Bekijk ook:
Nieuws