window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Training interne audit-programmamanager

25-11-2021 - Amersfoort

U bent in uw organisatie verantwoordelijk voor of nauw betrokken bij het interne auditprogramma voor managementsysteemnormen zoals ISO 9001, 14001, 45001 of 50001. En u heeft het gevoel dat u te weinig stuurinformatie ophaalt als resultaat van uw auditprogramma.

U zou graag het interne auditorenteam met duidelijke doelstellingen en focus op pad willen sturen, en u wil graag als interne auditprogrammamanager doelgericht en efficiënt aansturen. Precies daarom hebben wij de training Interne auditprogrammamanager ontwikkeld. 

Inschrijven

In een dagdeel ontdekken we samen hoe u succesvol sturing kunt geven aan het interne auditorenteam. En hoe u het interne auditprogramma zodanig inricht dat daarmee optimaal invulling gegeven wordt aan de bedoeling van interne audits volgens de normen, passend bij uw organisatie.

Deze training is gebaseerd op de richtlijn voor intern auditen, de ISO 19011.

Na deze training kunt u uw rol als interne auditprogrammamanager optimaal vervullen. U bent een betrouwbare partner voor de directie en het management die een belangrijke rol speelt bij de continue verbetering van kwaliteit, milieu, arbo en energie prestaties van de organisatie.

Voor wie

Nuttig voor QHSE managers -coördinatoren, directieleden eindverantwoordelijk voor continu verbeteren, auditprogrammamanagers en -medewerkers die verantwoordelijk zijn voor en/of betrokken zijn bij het uitvoeren van interne audits op het managementsysteem.

Wanneer en waar

Donderdag 25 november 2021 13:30 uur tot 16:30 uur.

Locatie

KWA Bedrijfsadviseurs

Regentesselaan 2
3818HJ Amersfoort

Kosten 

€ 395,--  exclusief btw.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 15 november 2021*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging en meer informatie. 

*De cursus wordt gegeven onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze cursus? Neem contact op met onze expert Linda Gentner of met de cursuscoördinator Ingrid Steenbeek of Sylvia Lam, 0334221330 / 0334221371,  bedrijfscursus@kwa.nl

Training interne audit-programmamanager

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:

16-12-2019

KWA slaagt voor audit asbestinventarisatie

Ook dit jaar is KWA geaudit voor de jaarlijkse externe asbest SC-540. Het resultaat is, zoals ieder ...

Spreker
Linda Gentner
Procesbegeleiding en auditing

Tel.: 0334221372

E-mail: lge@kwa.nl

Volgende bijeenkomst
Online cursus nieuwe Omgevingswet

Al in het omgevingsrecht in één Omgevingswet. Wat betekent dat voor u? 

Gerelateerde dienst
Auditing

Managementsystemen op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu, Veiligheid en Energie kennen veelal een verplichte (extern...