Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Bijeenkomst

Informatiebijeenkomst Maatwerk bedrijfsnoodorganisatie

12-05-2020 - Amersfoort

Over het inrichten van een  bedrijfsnoodorganisatie en bedrijfsnoodplan op maat

Elk (industrieel) bedrijf moet volgens de Arbowet en Brzo-wetgeving ook de fysieke veiligheid georganiseerd hebben, de zogenaamde bedrijfsnoodorganisatie (BNO).

Het inrichten van de BNO en het daarbij horende bedrijfsnoodplan, vraagt inzicht in de bedrijfsprocessen en weten wat de (rest)risico’s en scenario’s zijn.

Een adequaat ingerichte BNO is voor elk bedrijf, voor zowel medewerkers, bezoekers, omgeving als de eigen bedrijfscontinuïteit, van essentieel (veiligheids)belang.

Maar hoe doe je dat eigenlijk en wat is een adequaat ingerichte BNO? In deze informatiesessie zetten wij uiteen waar u als bedrijf tegen aan kan lopen en hoe u vervolgens op een praktische wijze uw bedrijfsnoodorganisatie en bedrijfsnoodplan kan inrichten en bijhouden.

Voor wie

Industrie- en Brzo-bedrijven, hoofd BHV, staffunctionarissen, SHEQ-/KAM-medewerkers en -leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsnoodorganisatie.

Wanneer en waar

Dinsdag 12 mei 2020, van 13.15 – 16.45 uur.

Locatie: KWA bedrijfsadviseurs Regentesselaan 2 te Amersfoort

Kosten

Voor deze informatiemiddag wordt geen externe bijdrage in rekening gebracht.

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de  Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 1 mei 2020*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met een routebeschrijving.

*De bijeenkomst wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze cursus? Neem contact op met onze adviseur Michel Braam of met cursuscoördinator Mariska Guliker / Sylvia Lam, 0334221330 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl.

Bijeenkomst

Informatiebijeenkomst Maatwerk bedrijfsnoodorganisatie

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:
Nieuws