window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Webinar: in compliance zijn is hard werken. Of toch niet?

09-12-2021 - Online

Begrijpt u de wet- en regelgeving die geldt voor uw bedrijf? Heeft u alles tijdig en op de juiste wijze geregeld? Bent u op de hoogte van de impact van bijvoorbeeld de Omgevingswet en de energietransitie?

Als u écht het naadje van de kous wil weten, op een toegankelijke manier, dan is de KWA aanpak van compliancy iets voor u. 

Wat biedt het u?

Compliance is een veelgebruikte term. Maar wat houdt het in om “in compliance” te zijn? En wat moet je daarvoor doen? Wij nemen u mee in de kaders die van belang zijn voor compliance en laten u zien welke voor en nadelen hieraan kleven. Uiteraard delen wij ervaringen van andere bedrijven die met compliance aan de slag zijn gegaan. En we laten u zien hoe u zelf kunt starten met het borgen van uw compliancy.

Meer weten? Neem dan deel aan ons gratis webinar waar u laagdrempelig kennis kunt maken met de KWA aanpak voor compliancy.

Welke vragen komen aan bod?

  • Wat ben ik wel of niet verplicht te doen?
  • Hoe weet ik wat ik moet doen?
  • Hoe doen andere bedrijven dit?
  • Hoeveel tijd gaat het kosten om compliancy geregeld te krijgen?
  • Wat moet ik naast het wetgeving nog allemaal geregeld hebben?
  • Hoe toon ik mijn compliance status goed aan?
Inschrijven

Voor wie

Locatiemanagers, staffunctionarissen (SHEQ, KAM, technische dienst, etc.), medewerkers van Milieu- of KAM-afdelingen, maar ook projectleiders binnen bedrijven die te maken hebben met vergunningen, ISO-normen en wet- en regelgeving.

Dit webinar is niet zozeer bedoeld voor onze huidige Makeonline klanten. Als u al Makeonline klant bent, bent u welkom op onze gebruikersmiddagen. 

Wanneer

Donderdag 9 december 2021, 13:00 tot 14:30 uur.

Locatie

Online 

Kosten

Voor dit webinar wordt geen bijdrage in rekening gebracht.

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze informatiebijeenkomst? Neem met inhoudelijke vragen contact op met onze adviseur Steven van Tilborg. Met vragen over de inschrijving en de organisatie kunt u contact opnemen met cursuscoördinator Ingrid Steenbeek of Sylvia Lam, 0334221310 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl

Webinar: in compliance zijn is hard werken. Of toch niet?

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:
Spreker
Steven van Tilborg
Compliance en wet- en regelgeving

Tel.: 0334221382

E-mail: svt@kwa.nl

Gerelateerde dienst
Makeonline software

Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie op compliance of het verbeteren daarvan. Met Makeonline bieden wij maatwer...