window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-22894091-3');

Informatiemiddag: aan de slag met duurzaam ondernemen

27-09-2022 - Amersfoort

U heeft besloten aan de slag te gaan met duurzaam ondernemen. Maar nu: hoe pakt u dat aan? Waar te beginnen in de veelheid aan mogelijkheden en thema’s? En hoe zorgt u voor een integrale aanpak en strategische afwegingen? Wanneer precies gaat u resultaten zien?

Tijdens deze informatiemiddag krijgt u praktische handvatten om met deze vragen  aan de slag te gaan. We behandelen de 3 fases uit het KWA Vliegwiel die leiden tot een geïntegreerde aanpak.

U gaat naar huis met minimaal 3 concrete acties om direct in uw bedrijf toe te passen.

Op ons symposium van 10 maart 2022 is de aanpak van duurzaam ondernemen uitgebreid besproken en het Vliegwiel gepresenteerd. Deze training geeft u een verdiepingsslag op de praktische kant. Via deze link bekijkt u een impressie van het symposium. 

KWA Vliegwiel

Met het KWA Vliegwiel krijgt u een geïntegreerde duurzaamheidsstrategie en implementatie daarvan binnen uwbedrijf. Het Vliegwiel Duurzaam Ondernemen biedt houvast, in welke fase van verduurzaming het bedrijf zich ook bevindt.

Aan de hand van het vliegwiel uitgelegd hoe u de verschillende fases kunt aanpakken. Met workshops en veel interactie met de andere deelnemers ervaart u hoe het Vliegwiel van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf. 

Voor wie

Managers, leidinggevenden en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie van duurzaam ondernemen of die nieuwsgierig zijn naar een praktische aanpak hiervan.

Wanneer

Dinsdag 27 september 2022, van 13.00 tot 17:00 uur.

Locatie

KWA Bedrijfsadviseurs aan de Regentesselaan 2 te Amersfoort.

Kosten

Voor deze informatiemiddag hoeft u niet te betalen.

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

U meldt zich aan via het formulier op deze pagina. 

U kunt zich tot 15 september 2022 aanmelden. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging.

*De cursus gaat door als er voldoende deelnemers zijn

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze cursus? Neem contact op met onze adviseur Pieter Westers of met cursuscoördinator Ingrid Steenbeek of Sylvia Lam, 033 422 1330 / 033 422 1371 bedrijfscursus@kwa.nl 

 

Bekijk ook:
Koelinstallaties verwarmen Thialf

Thialf heeft geen gasaansluiting meer. Bijna alle warmte die het vernieuwde Thialf nodig heeft, word...

Spreker
Imke Houben
Duurzaam ondernemen

Tel.: 0334221312

E-mail: ih@kwa.nl

Volgende bijeenkomst
VOL Online cursus nieuwe Omgevingswet

U kunt zich niet meer opgeven voor deze training.

Gerelateerde dienst
Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen: praktisch advies, strategie voor duurzaam ondernemen, duurzaamheidsrapportages en duurzaamheidscomp...