Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Bijeenkomst

Cursus Milieucoördinator

07-11-2019 - Amersfoort

Voor de milieucoördinator met 1 à 2 jaar ervaring

Milieu is een breed onderwerp voor bedrijven en integraal onderdeel geworden van de bedrijfsvoering. Hiermee wordt het steeds moeilijker om het hele speelveld te overzien. Op onderdelen heeft u misschien wel de nodige kennis opgedaan, maar een grondig overzicht ontbreekt.

Inhoud

Deze cursus biedt in het tijdsbestek van twee dagen een breed overzicht van alle milieuaspecten die van belang zijn voor de bedrijfsvoering. In de eerste drie dagdelen komen onder meer de vigerende milieuwetgeving en de aanpalende bouwregelgeving aan bod. Het laatste dagdeel wordt gewijd aan milieuzorg en hoe u de milieuwetgeving praktisch implementeert in de bedrijfsvoering (compliancemanagement).

Resultaat

Na afloop van de cursus bezit u algemene milieukennis en kunt u fungeren als (eerste) aanspreekpunt voor milieuzaken in uw bedrijf.

Deelname aan deze cursus levert u 2,0 SKO-punten op.

Voor wie

Voor medewerkers van milieu- of KAM-afdelingen, maar ook voor medewerkers (hoofd technische dienst, bedrijfsleider, plantmanager) van middelgrote bedrijven die milieu 'erbij mogen doen'. De cursus is geschikt voor zowel bedrijven als (semi )overheidsbedrijven.

Wanneer en waar

Donderdag 7 en donderdag 21 november 2019, van 9.00 – 16.30 uur.

Locatie: KWA Bedrijfsadviseurs aan de Regentesselaan 2 te Amersfoort.

Kosten

€ 1.095,-- per deelnemer (exclusief btw, inclusief syllabus en lunch).

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 24 oktober 2019*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met routebeschrijving.

*De cursus wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze cursus? Neem contact op met onze expert Martin van der Slik of met cursuscoördinator Mariska Guliker / Sylvia Lam, 0334221330 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl.

Bijeenkomst

Cursus Milieucoördinator

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:
Nieuws