Logo KWA
Of zoekt u wat anders?

nl

NL EN
Bijeenkomst

Cursus Lean managementsysteem

03-12-2019 - Amersfoort

Uw organisatie is al jarenlang gecertificeerd, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, VCA**, noem maar op. Uw managementsysteem heeft al diverse versies en ‘evoluties’ meegemaakt. En eigenlijk heeft u behoefte aan een systeem dat voor de organisatie werkt, in plaats van een systeem waarvoor de organisatie werkt. Maar hoe maakt u deze omslag? Wat is minimaal nodig in uw situatie en wat levert de organisatie de minste verspilling en de meeste efficiency?

Of bent u nog helemaal niet gecertificeerd, en heeft u nog helemaal geen managementsysteem en wilt u juist meer inzicht krijgen in hoe je dit slim kunt aanpakken.

Tijdens deze compacte cursus steken we met elkaar de handen uit de mouwen, gaan we samen kijken naar het fenomeen managementsysteem en hoe je er een Lean systeem van kunt maken. Wat moet er wel in en op welke manier en wat is niet nodig en kan je beter anders doen.

Programma

  • Managementsysteem nut en noodzaak
  • Lean managementsysteem
  • Wat doe je slim anders
  • Hoe pak je het aan

Resultaat

Aan het eind van deze middag heeft u een plan van aanpak om uw eigen managementsysteem om te vormen tot een Lean managementsysteem. En u weet welke zaken u op welke manier als eerste kunt aanpakken.

Voor wie

Deze middag is voor de verantwoordelijken binnen bedrijven, die zich bezighouden met het beheer van het managementsysteem, zoals Kwaliteitscoördinator, KAM-managers, QHSE-mensen, QA-managers, Milieu- of Arbo-coördinator.

Wanneer en waar

Dinsdag 3 december 2019, van 13.30 - 16.30 uur.

Locatie: KWA Bedrijfsadviseurs aan de Regentesselaan 2 te Amersfoort.

Kosten

€ 295,-- per deelnemer (exclusief btw en inclusief syllabus).

Klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aanmelden

Wilt u zich (of een collega) aanmelden? Klik op de Inschrijven-button.

Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 20 november 2019*. Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u van ons een bevestiging met routebeschrijving.

*De cursus wordt gehouden onder voorbehoud van voldoende deelnemers.

Vragen of extra informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze informatiemiddag? Neem contact op met onze expert Henk Bootsma, of met de cursuscoördinator Mariska Guliker / Sylvia Lam, 0334221330 / 0334221371, bedrijfscursus@kwa.nl.

Bijeenkomst

Cursus Lean managementsysteem

Vul een telefoonnummer in met minimaal 7 cijfers
Bekijk ook:
Nieuws