DienstenZelfevaluatie Compliancemanagement

Bent u al in compliance? Doe nu de Zelfevaluatie compliancemanagement!

Onze ‘Zelfevaluatie Compliancemanagement’ is een scan op uw compliance-managementsysteem op basis van de ‘nieuwe’ ISO-normen volgens de High Level Structure (HLS), zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

De Zelfevaluatie bestaat uit verschillende onderdelen, die de 6 praktische stappen naar compliance volgen. Met het beantwoorden van de vragen stelt u de status vast van de relevante onderdelen / werkwijzen van uw managementsysteem.

Als resultaat ontvangt u een (gratis) samenvattend overzicht van de status van compliancemanagement in uw organisatie. Daarbij ontvangt u ook een Plan van Aanpak op hoofdzaken om uw managementsysteem aan te passen en/of aan te vullen om op het gewenste niveau van compliancemanagement te komen.

Wij nodigen u van harte uit om deze Zelfevaluatie Compliance in te vullen. Het samenvattend overzicht hiervan sturen wij binnen enkele weken na invullen in PDF-vorm per e-mail naar u toe.

De Zelfevaluatie Compliancemanagement is uitsluitend bedoeld voor bedrijven om hun compliancestatus in beeld te brengen en is daarmee niet bedoeld voor consultants.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze expert(s) : Jan van Pelt, Robin Sinke

Syndicate content