DienstenWerk aan de winkel of alles op orde? Vul de Compliancemanagement-scan in

Compliancemanagement staat steeds meer in de belangstelling binnen organisaties. Ook binnen uw organisatie?

Wij helpen u graag bij het gestructureerd implementeren van compliancemanagement in uw organisatie. Daarmee helpen wij u ook de bedrijfsrisico’s te verminderen op het gebied van veiligheid, bedrijfscontinuïteit en imago.

Hoe? Door u inzicht te geven in de status van compliancemanagement in uw organisatie.

Kosteloze scan

We hebben hiervoor een scan ontwikkeld op basis van een vragenlijst die u zelf invult: ‘Zelfevaluatie Compliancemanagement’. Op basis van uw antwoorden, geven wij u inzicht én een plan van aanpak op hoofdlijnen, om op het gewenste niveau van compliancemanagement te komen. Uiteraard afgestemd op uw organisatie.

Deze scan is geheel kosteloos. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u binnen enkele weken per e-mail het samenvattend overzicht als PDF. Het opstellen van dit overzicht is bedrijfsgebonden en kost daardoor enige tijd.

Enkele ervaringen van QHSE-managers:

“Wij hebben niet zoveel aan de scan gehad. Wij gebruiken Makeonline al jaren en het bleek dat we heel veel afgedekt hadden. We scoorden op alle rubrieken “groen”. Wel was het behulpzaam bij het inwerken van mijn opvolger.” ;

De scan was zeer waardevol. Het plan van aanpak is gebruikt om onze CEO te informeren. De opvolging van de acties is helaas door tijdgebrek blijven liggen.”

Nieuwe ISO-normen

De Zelfevaluatie bestaat uit verschillende onderdelen, die de 6 praktische stappen naar compliance volgen. De scan op uw compliancemanagementsysteem is op basis van de ‘nieuwe’ ISO-normen volgens de High Level Structure (HLS), zoals ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018.

Disclaimer: de Zelfevaluatie Compliancemanagement is uitsluitend bedoeld voor bedrijven om hun compliancestatus in beeld te brengen en is daarmee niet bedoeld voor consultants.

Start de scan

Nog enkele ervaringen

“Vorig jaar maakten we gebruik van deze dienst en hebben dit als positief ervaren. De compliance scan geeft op hoofdlijnen goed inzicht op welke onderwerpen de onderneming stappen heeft gemaakt. En waar nog ruimte is voor verbetering”.

De scan is als positief ervaren, maar wanneer een bedrijf bijvoorbeeld een ISO 9001-certificaat heeft, zijn een aantal punten voor zichzelf sprekend dat deze goed geregeld zijn. ” 

Heeft u vragen? Neem contact op met onze expert(s) : Jan van Pelt, Robin Sinke

Syndicate content