DienstenRealisatie

Elke onderneming heeft er mee te maken: uitbreiding of inkrimping van de productie, aankoop of afstoten van terreinen, nieuwbouw of verbouw van de fabriek, een nieuwe productielijn, energiebesparende maatregelen, kortom: realisatieprojecten.

Realisatieprojecten staan buiten uw primaire bedrijfsproces. Het betreft vaak zaken waarmee u in de gewone werkzaamheden weinig te maken heeft. Een goede ondersteuning is dan ook van groot belang.

KWA ondersteunt uw realisatieprojecten vanuit verschillende rollen:
 1. Operationeel advies: onze adviseurs hebben diepgaande, specialistische kennis van en ervaring met het beoordelen van productieprocessen en utilities, het verminderen van risico’s bij de bedrijfsuitvoering en het verkrijgen van vergunningen.
 2. Tactisch advies: het is essentieel dat op het juiste moment de juiste keuzes worden gemaakt. KWA vervult binnen het project/bouwteam een integrerende rol. Samen met de betrokken partijen komen we tot een optimaal totaalontwerp.
 3. Strategisch advies: als directie wilt u op de bepalende hoofdlijnen op de hoogte zijn van het project en de strategische keuzes. Wij ondersteunen u daarbij vanuit inhoudelijke en bestuurlijke kennis en ervaring.
  

  Wij brengen naast technische, financiële, milieu- en omgevingskennis, vooral pragmatische kennis en expertise in uw realisatieproject. Vanaf de prilste plannen tot en met de implementatie in de bedrijfsvoering ondersteunt KWA u graag. Voor enkele voorbeeldprojecten, klikt u hier.

  Heeft u vragen? Neem contact op met onze expert(s) : André Lokhorst, Bas Oldenhof

  Syndicate content