Over KWA

 KWA Bedrijfsadviseurs in Amersfoort is hét adviesbureau voor productiebedrijven en instellingen in Nederland. We werken in nagenoeg iedere sector. Onze drive is u ondersteunen met specialistische en technische kennis, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Het in compliance zijn en blijven, daar helpen wij graag mee. Maar ook met het ondersteunen bij realisatie van projecten, zowel met advies als op interim-basis.

Of het nu gaat om milieu- en arbovraagstukken, managementsystemen of procestechnologisch advies, KWA is uw partner.

Dit ziet u alléén bij KWA Bedrijfsadviseurs:

 • Grootste deel specialisten is senior
  Van de 60 specialisten van KWA is 70% senior. Dat maakt de kwaliteit van onze adviezen zeer hoog. Verdeeld over technische, juridische en bedrijfskundige specialismen.
 • Gepassioneerd en betrokken
  Onze specialisten zijn tevens eigenaar van KWA en hebben écht hart voor de zaak. Hierdoor zijn wij ook geheel onafhankelijk en maken we ons eigen beleid en onze eigen keuzes. We zijn dan ook echt bedrijfsadviseurs. 
 • Directe lijnen met specialisten
  Onze organisatie is zo ingericht dat alle specialisten dírect met klanten contact hebben, met hen aan tafel zitten en sparren. Voor ons dus geen aparte accountmanagers. 
 • Al 100 jaar een sterk merk
  We zijn een solide bedrijf dat ook in de moeilijke jaren overeind is gebleven en zelfs verder uitbreidde. We kennen de bedrijfsprocessen als geen ander en weten exact wat er speelt bij onze klanten.
 • Delen van kennis zit in de genen
  Onze klanten helpen staat altijd voorop. Bij iedere adviseur. We hebben dan ook zeer langdurige klantrelaties. Voor hen, maar ook voor andere bedrijven, organiseren we met regelmaat kennissessies en netwerkbijeenkomsten.
 • Praktische en concrete adviezen
  Daar staat KWA echt bekend om: ingewikkelde materie doorgronden en omzetten in praktische handvatten. Zodat u precies weet welke stappen u moet zetten om tot het gewenste resultaat te komen.
 • Zowel grote als kleine projecten
  Of het nu gaat om sparren met een specialist, volledig ontzorgd worden in een project, of het tijdelijk invullen van een functie (interim), KWA heeft de juiste adviseurs in huis.

Organisatiestructuur

Directie:
  Business team managers:
Directeur intern André Lokhorst Team Arbo/Veiligheid Jildou de Jong
Directeur extern Robin Sinke Team  Energie- en Procestechniek Fons Pennartz en Bas Oldenhof
    Team Milieu Paul Ploumen
    Team KAM-management Linda Gentner
Staf:      
Controller     Leo Kranendonk Office manager Marga Steenbeek

 

Duurzaamheidsverslag

Jaarlijks stellen wij een duurzaamheidsverslag op, om u de omvang en impact van onze interne duurzaamheidkwesties te laten zien.

Certificeringen

KWA is voor diverse werkvelden gecertificeerd. Deskundigheid en veiligheid staan voorop in alles wat we doen. Hier vindt u een overzicht van onze certificaten.

Contact

KWA Bedrijfsadviseurs is gevestigd aan de Regentesselaan 2, 3818 HJ Amersfoort, nabij het centraal station.

t 033 - 422 13 00, f 033 - 422 13 99, e desk [at] kwa [dot] nl.

Voor de routebeschrijving klikt u hier.

Syndicate content