KWA-specialisten

De KWA-adviseurs bewegen zich in de markt om de ontwikkelingen te volgen en adequaat te reageren op vraagstukken die zowel het individuele bedrijf als een groep bedrijven treffen.

   

Onze mensen

Onze adviseurs zijn geselecteerd op persoonlijke competenties die passen bij de praktische dienstverlening van KWA. Klantgerichtheid, samenwerken, integriteit en resultaatgerichtheid zijn daarbij voor u belangrijk.

Gemiddeld hebben onze adviseurs 15 jaar werkervaring, die voor u beschikbaar is.

De adviseurs van KWA zijn direct te benaderen. Elke adviseur heeft zijn eigen profiel aangemaakt. U leest meer over deze persoonlijke profielen met vakinhoudelijke specialiteiten als u onderstaande kennisgebieden aanklikt. Rechts in het scherm verschijnen alle experts op dat gebied.

Ga naar Arbo Asbest Bodem Energie Geluid Kwaliteit Lucht Milieu Veiligheid of Water.

Een overzicht van al onze diensten en producten, met de contactgegevens van al onze adviseurs, vindt u in de WeetWijzer. Een papieren versie vraagt u hier aan.

Netwerken & Partners

De KWA-professionals zijn actief in diverse netwerken om kennis bij te dragen of kennis te halen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen/bewegingen in de markt.

Partners zijn voor KWA bedrijven en freelancers die wij waarderen om hun competenties/specialisme. Die partner heeft ervaring in zijn specialisme en heeft aantoonbare toegevoegde waarde geleverd aan een klant.

KWA-partners zijn onder andere Goodcompany en bcm+.

Syndicate content