Klanten

Loyaliteit en ervaring

De klantengroep die de hulp van KWA Bedrijfsadviseurs inroept is divers. Onze klanten bevinden zich in vele sectoren, waarbij KWA zich focust op de Nederlandse industrie.

Industrie:

KWA werkt al honderd jaar samen met de industrie en levert diensten die de ‘license to operate’ van locaties bestendigen.
   

Voedsel

In de voedselindustrie is KWA een gewaardeerde partner.
   
Wij leveren vooral ondersteuning op het gebied van bijhouden wet- en regelgeving, compliance, veiligheid en vergunningen aan onder andere:
De zuivelindustrie, de aardappelverwerkende industrie, de cacao-industrie, de bierindustrie, de frisdrankenindustrie, slachterijen & vleesverwerkende industrie, koffie en thee-industrie, sauzenfabrikanten, groente- en fruitverwerkingsindustrie, de zetmeelindustrie, de meelfabrikanten, plantaardige en dierlijke oliën en vetten-industrie en de suikerindustrie. 

Met enige trots kunnen we zeggen dat we nagenoeg voor elke specifieke groep binnen de voedselindustrie werken.

Infra en bouw

Of het nu gaat over infrastructurele projecten of bouwprojecten, wij leveren onafhankelijke ondersteuning.
  

Op het gebied van milieu en veiligheidskunde, KAM-management, V&G plannen, bodemzaken en systeemengineering en/of vergunningen KWO-systemen, voegt KWA de juiste mensen toe aan de projectteams.

Projectvoorbeelden zijn: 2e Coentunnel, verbreding A-15, spoorveiligheid, Spieringbrug bij Muiden.

Chemie en petrochemie

  

In de chemie en petrochemie zijn wij op onze plaats om bij on- en voorziene omstandigheden (denk ook aan Management of Change) de lokale specialisten te ondersteunen of te ontlasten. Inzicht geven in veranderingen van wet- en regelgeving, het leveren van maatregelenlijsten en de borging van verplichtingen ondersteunen zijn hier voorbeelden van. (Voor meer informatie zie ook compliance, interim-ondersteuning, veiligheid, etc.)

Andere industrieën

Voor KWA zijn de belangrijkste de metaalverwerkende industrie, energieproductie, papierindustrie, textielindustrie, rubber en kunststofindustrie, automotive, farmacie, glasindustrie en de keramische industrie.

Dienstensector:

Afvalverwerking en Afval en reinigingsmanagement

  

Een sector die vanwege de aard van de werkzaamheden ook onder de industrie gebracht kan worden. Belangrijk in deze sector zijn onder meer compliance-instrumenten en duurzame innovaties.

Waterschappen

KWA verzorgt o.a. energie-inkoopbegeleiding, het bijhouden van wet- en regelgeving en levert specialisten bij on- en voorziene omstandigheden (raamcontracten).

Andere sectoren zijn netbedrijven, waterbedrijven en woningbouwcorporaties

Handel en distributie

Tankopslag (VOTOB), op en overslag van brandstoffen (NOVE), koel- en vrieshuizen, distributiecentra, etc.

Onze kennis van en ervaring met de problematiek in de werkgebieden van alle genoemde sectoren, maakt ons een gewaardeerd adviesbureau bínnen deze sectoren. De persoonlijke benadering en de vakkennis van onze adviseurs zorgen ervoor dat ons relatiebestand slechts een laag verloop heeft.
 
Kernbegrippen:
  • Deskundigheid (kennis en ervaring)
  • Onafhankelijkheid in denken en doen
  • Praktische insteek
  • Directe benadering van de specialist
Syndicate content