Over KWADuurzaamheidsverslag KWA

Jaarlijks stellen wij een duurzaamheidsverslag op van de eigen organisatie. Aan de hand van een materialiteitsmatrix identificeren wij de relevante duurzaamheidissues en verdelen die in drie thema’s: milieu, mens en maatschappij. Vervolgens maken wij in het verslag zichtbaar wat wijzelf hebben gedaan op het gebied van deze thema’s en wat de plannen zijn voor de komende jaren. Duurzaamheid is voor ons geen vraag meer, maar vormt een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Het doel van het opstellen en publiceren van het KWA-duurzaamheidsverslag is:
  • Duurzaamheid verder implementeren in onze werkzaamheden (adviezen)
  • Tegemoet komen aan de vraag vanuit de markt hoe KWA zelf invulling geeft aan duurzaamheid
  • Voorbeeld stellen van een beknopt en leesbaar duurzaamheidsverslag

Onze interne duurzaamheidkwesties zijn in verhouding tot onze werkzaamheden voor bedrijven in omvang en impact beperkt. De adviezen die wij geven op het gebied van duurzaamheid, hebben een veel grotere impact. Onze grootste ambitie ligt dan ook op het adviesvlak, met ons motto: ‘KWA zet zijn kennisspecialismen in om bedrijven praktisch te helpen bij het duurzaam produceren’.

Duurzaamheidsverslag 2017

Heeft u vragen naar aanleiding van het verslag of wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom duurzaamheidsverslaglegging? Neemt u dan contact op met onze specialist Frank Waenink.

Duurzaamheidsverslag 2016

Duurzaamheidsverslag 2015

Duurzaamheidsverslag 2014

Duurzaamheidsverslag 2013

Duurzaamheidsverslag 2012

Syndicate content