Home KWA

KWA

KAM contactdag op dinsdag 31 oktober 2017 - Van het gas af… en nu?

Meer weten?
Photo Linda Gentner
Linda Gentner:
033 422 13 72
lge [at] kwa [dot] nl

Op 31 oktober a.s. organiseren wij weer de KAM contactdag, met deze keer als thema Van het gas af… en nu? De middag begint om 11:30 uur met de rubriek Bijblijven! bij gastbedrijf Abbott Healthcare Products B.V. in Weesp.

Een middag over toekomstbewust energiemanagement

In de nabije toekomst verandert er veel op het gebied van energievoorziening zonder fossiele brandstof: wij gaan van het gas af, dat is zeker. Deze beweging heeft effect op de strategische keuzes van nu. Hoe bent u hiermee bezig? Neemt u zelf het initiatief en zorgt u ervoor niet overspoeld te worden? Hoe maakt u de verbinding met uw technisch management?

Kom naar de KAM contactdag op 31 oktober a.s. en laat u inspireren door Ad van Wijk en Ruud Koornstra, energiegoeroes van Nederland. Met elkaar gaan we aan de slag om de switch te maken naar duurzame energiebronnen in de industrie en hoe je daarin zelf de regie kunt nemen.

Programma

Na een uitstapje naar de toekomst met Ad van Wijk, krijgen wij uitleg over het wettelijke kader rond energietransitie. Gastbedrijf Abbott laat zien hoe zij hiermee omgaan en geven ons tijdens een rondleiding een kijkje achter de schermen. Voor het tweede deel van de middag zijn twee workshopsessies gepland: in de ene sessie gaat de groep aan de slag met bewustwording en gedrag, in de andere sessie met de techniek. Je hoeft niet te kiezen, want de sessies vinden twee keer plaats. Deze inspirerende middag wordt afgesloten met een drankje en een diner.

Meer weten?

Voor meer informatie over de KAM contactgroep, het programma en/of uw aanmelding klikt u hier.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze expert(s) : Linda Gentner

Kennisgebied: KWA

Geschreven op vrijdag 29 september 2017 door Linda Gentner

Share Share |

Syndicate content